Vurderinger

Vurdering av happyphoto.blogg.no

22:33 // 28.mai.2010 // Vurderinger // Ingen kommentarer

Design
Jeg må helt ærlig si at jeg er litt skuffet over designet. Når jeg ser på en fotoblogg forventer jeg et pent og profesjonellt design. Denne bloggen har en header i lilla, rosa, grønne og blå farger. Rammen rundt bloggen er lilla. Jeg liker at det er en ramme rundt bloggen, for bakgrunnen er hvit og det er også bakgrunnen på innleggene. Jeg liker farger i design, men dette er litt for mye. Føler ikke jeg er inne på en fotoblogg basert på designet. Det er en sidebar som gir meg alt jeg trenger.
Karakter: 2/6

Innhold
Innholdet er variert, spesielt med tanke på at det er en fotoblogg. Har naturlig nok mange bilder, men også andre temaer. Godt forhold mellom mengden tekst og bilder. Lite skrivefeil, og god bruk av utheving og kursiv.
Karakter: 5/6

Konklusjon
Godt og variert innhold på bloggen. Fine bilder. Men veldig dårlig design. Når man har en fotoblogg må man vise at man kan foto og redigering i designet på bloggen. Liker tanken bak fargene, men det ble litt for mye av det gode. MYE potensiale hvis designet endres!
Karakter: 3/6


Vurdering av maliee.blogg.no

22:10 // 28.mai.2010 // Vurderinger // 3 kommentarer

Design
Designet er enkelt og pent med grå bakgrunn og grønn header. Headeren er pent laget, og ikke bare noe som er kastet sammen i paint. Hun har ingen sidebar, men hun har en sentrert meny under headeren som gjør det enkelt å finne frem. Man ser at hun har brukt litt tid på designet. Savner at linkene ikke skiller seg ut fra resten av teksten. Bloggen er også ikke helt sentrert, noe som kan se litt merkelig ut...
Karakter: 5/6

Innhold
Hun bruker mye bilder, både egne og fra nettet. Det er bra! Hun skriver også bra, med lite skrivefeil, men kanskje litt kjedelig. Ikke så veldig nyskapende. Det er likevel et variert innhold og mange forskjellige temaer.
Karakter: 4/6

Konklusjon
Får litt følelsen av "nok en blogg". Det er pent design og en lett blogg å se på. Designet er for øyeblikket det som redder bloggen fra å være på grensen til kjedelig, men jeg har tro på bloggeren!
Karakter: 4/6


Vurdering av linnvictorias.blogg.no

21:45 // 28.mai.2010 // Vurderinger // Én kommentar

Design
Designet enkelt. Litt for enkelt for min del. Bakgrunnen er i et beige mønster som går fradert over til hvitt. Fordi bakgrunnen på innleggene er hvit også, blir dette litt kjedelig. Sidebaren er på venstre side, som er en fin forandring. Hun har også en fin skrifttype i overskriften på innleggene og på overskriftene i sidebaren. Jeg savner at linkene skiller seg litt ut.
Karakter: 3/6

Innhold
Det er ikke mye tekst, mest bilder. Bildene er en blanding av egne og fra nettet, og det er bra! Den lille teksten som er har lite skrivefeil. Skriver på en bra måte, slik at man føler at man blir kjent med henne!
Karakter: 5/6

Konklusjon
En fin blogg, men med litt kjedelig design og litt lite tekst. Den har stort potensiale, for bloggeren er ikke helt som alle andre.
Totalkarakter: 4/6De som får vurdering er...

22:08 // 27.mai.2010 // Vurderinger // Ingen kommentarer

Så det var 99 stk som var påmeldt for å få en vurdering. De 3 vinnerne, trukket fra random.org, ble:
Gratulerer til dere! Vurderingene kommer i morgen...

Vil du bli vurdert?

19:15 // 27.mai.2010 // Vurderinger // 13 kommentarer
Trekker vinnerne etter jeg har gått en tur (ca 20-21).

Vil du bli vurdert?

21:35 // 26.mai.2010 // Vurderinger // 17 kommentarer


Vil du bli vurdert?

18:15 // 25.mai.2010 // Vurderinger // 70 kommentarer

Jeg slenger meg på trenden og skal vurdere tre blogger. Men jeg må advare, jeg er ganske kresen. Så ikke noen vonde følelser hvis den ikke blir bra. Jeg trekker de tre helt tilfeldig, via random.org, på torsdag.

Vil du bli vurdert? Skriv bloggadressen din i komentarfeltet da vel!
hits