Skjønnhet

Heidi Øksendal

12:20 // 08.jan.2011 // Skjønnhet // 5 kommentarer

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om Heidi Øksendal. Hun er eier av bloggen heidioksendal.com. Dette er min favoritt sminkeblogg, uten tvil! Hun legger veldig mye tid i bloggen sin og det er høy kvalitet på bilder og innlegg. Heidi er den eneste jeg stoler 100% på når det kommer til omtaler. Hun setter veldig høye krav til sponsorene sine, og kjøper masse ting selv. Derfor lager hun ærlige og detaljerte omtaler.

Heidi selv er en kjempesøt jente som virkelig er god hele veien gjennom. Det merker man veldig godt på henne, og på bloggen hennes. Nå har hun en konkurranse hvor hun gir bort sminke som hun rett og slett ikke trenger. Du kan lese mer her.

En annen fantastisk ting med Heidi sin blogg, er forumet. Der henger en del av oss sminkegale jenter og diskuterer masse morro. Det er virkelig et sted å være!

Romjulskonkurranse hos ELF

19:45 // 30.des.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

ELF sin blogg er det nå en konkurranse hvor man kan vinne 100 pc Eyeshadow Palette. Det er ikke det at jeg ikke har øyenskygger, for jeg har jo en del. Men jeg er veldig nysgjerrig på hvordan denne er i forhold til CS palettene. Det ser jo ut til å være veldig mange fine farger, og £15 er jo ikke allverdens med penger. Uheldigvis er dette bare et limited edition produkt, så hvis man vil ha det, så må man forte seg.

Nyheter fra Sigma

23:08 // 27.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Sigma har nå lansert Complete Kit i 4 forskjellige farger, og med et praktisk etui som man kan ha de i både når man reiser og når man er hjemme. Elsker fargene! Settene koster $99, men da får man også 12 fantastiske koster. Det er et veldig godt nybegynner kit!

Aqua | Black | Purple | Coral
Ny dag, nye muligheter og nye øyenskygger

10:54 // 21.des.2010 // Skjønnhet // 4 kommentarer

Coastal Scents har kommet med et nytt palett, Forever Natural Palette. Det består av fine, naturlige farger og virker perfekt til hverdags. Veldig fristende! Prisen er $21.95.

Sminke: Cherry Culture

01:02 // 21.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Den største handlekurven fra USA i høst, var fra Cherry Culture. Det er så mye at jeg har utsatt å skrive om det. CC er en fantastisk side med masse NYX produkter. Dessverre er det veldig vanskelig å se hvordan farge NYX produktene egentlig har, så anbefaler å sjekke fargene med Joy's Cosmetics på Ebay. Hun har bilder som hun har tatt selv av produktene. Cherry Culture shipper til Norge.

NYX Powder Blush
Jeg kjøpte meg et par nye blusher, fordi jeg hadde bare én. Angel og Peach er mine nye hverdagsblusher. Jeg er veldig lys i huden, og disse blushene er svake i fargen, slik at jeg ikke ser ut som en klovn. Red er virkelig rød, og må påføres ekstremt lite om gangen. Blushene koster $5.95 stk.

NYX Super Skinny Eye Marker og NYX Pen Eye Liner
Dette er eyelinere i tusj-form. Jeg bestilte en vanlig og en Super Skinny. De er lette å jobbe med, men jeg synes at Super Skinny er litt for tynn. Men de må være fantastiske dersom man har behov for å lage små detaljer. Super Skinny koster $9, mens den vanlige koster $6.85.


NYX Eyeshadow Base
Dette er NYX sine primere. Jeg har alle fargene, men bruker egentlig bare Skin Tone. De andre er litt for tørre for min smak. Uheldigvis for meg, så er Skin Tone litt mørkere enn min vanlige hudtone. Men fordi den gjevner så godt ut, så må jeg bare bruke den. De koster $6 stk.

NYX Jumbo Eye Pencil
Jeg har sett disse i mange sminkevideoer på youtube, og jeg måtte bare ha noen. De er gode som en base, men de kan ikke brukes alene, for da striper de seg. Fargene er fine da, og det gjør det mye lettere å få frem fargene i øyenskyggen. Koster $3.50 stk, og finnes i mange fine farger.

NYX Girls Round Lip Gloss
Jeg kjøpte meg noen få lipglosser. Tok bare 4, for jeg bruker ikke så mye lipgloss lenger. Det er fint å ha da. Fargene her er ganske riktige, utenom at de er litt lysere. Og Soap Opera Queen er helt annerledes, for den er ganske knall rosa med glitter. Helt standard lipglosser som er godt pigmentert, og lette å bruke. Koster $2 stk.

NYX Long Lip Pencil
Disse liplinerene bommet jeg kraftig på. På bildet som er over, ser de veldig forskjellige ut. I virkeligheten er disse nesten helt like. Fordelen med disse er at de er lange og billige. Jeg var bare dum som ikke undersøkte fargene mer først. Koster $1.60.

NYX Tinted Lip Spa
Dette er leppepomader med farge i, og er perfekte hvis man vil ha litt farge på leppene i hverdagen. Copacabana er litt for lys til mine lepper, mens Vintage er ganske lik min naturlige farge. Juicy er helt rød. Disse gir en svak farge på leppene, så Juicy blir en veldig hverdagslig rød farge. De har også en litt kjølende effekt og mintsmak. Koster $3.99.

NYX Round Lipstick
Leppestifter som er gode å ta på og fine i fargene. Fargene på bildet her er ikke noe likt som de egentlig ser ut. Bruker ikke så mye leppestift, så kan ikke sammenligne med så mye. Men jeg liker de! Koster $2.50.

NYX Slim Eye Pencil
Ville ha noen eyelinere. 4 i daglige farger, og 2 litt mer spreke. De er gode å bruke og er fine i fargen. Koster $2.50.

NYX Concealer Jar: Har denne i Porcelene. Denne er minst like god som MAC Studio Finish Concealer. Liker den veldig godt. Koster $5.
NYX Sharpener: En blyantspisser som passer til Jumbo Pencil. Koster $3.
Jordana Brow & Eyeshadow Powder Single: Har i fargen Light Ash Brown. Denne var for rød for mine bryn, men er myk og godt pigmentert. Koster $1.99.
Jordana Forever Flawless Pressed Powder: Kjøpte denne for å bruke den til contouring. Den var ikke kald nok, så jeg gav den til en venninne som er mørk nok i huden. Ho liker den. Koster $1.99.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har tatt bilder selv. Men det er så mye at jeg har ikke fått tid når jeg er i Oslo, og nå har jeg tid. Kanskje jeg legger ut noen bilder på et senere tidspunkt.

Tilbud

13:31 // 10.des.2010 // Skjønnhet // Ingen kommentarer

Tenkte bare jeg skulle nevne at det er 20% avslag på hele Coastal Scents frem til midnatt (eastern standard time) 13. desember.

Det er også fri frakt + en gratis neglelakk (du kan ikke velge selv) frem til midnatt (UK tid) 12. desember, med koden EUNAIL.

Sminkeforum

20:04 // 08.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg tenkte bare jeg ville tipse om et sminkeforum som jeg er blitt kjempefan av. Heidi Øksendal har opprettet et eget forum på bloggen sin. Det er et sted hvor man kan bytte ting man ikke bruker, få tips, få vite hvor det er tilbud, og mange andre ting. Selvom man kanskje ikke har så mye å si, så er det mye kjekt å lese der også. Jeg er mer på forumet enn på facebook nå...


Klikk her for å komme til forumet!

Gratis fundation prøver

20:03 // 03.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Tenkte at jeg skulle tipse om at frem til midnatt i dag har Makeup Mekka gratis prøver av sine fundations. Man betaler bare 25 kroner for frakt, og det er begrenset til en av hver farge pr. person.

Klikk her for å komme dit.

Pakke fra Joy's Cosmetics

16:39 // 03.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarerI slutten av oktober fikk jeg en pakke fra Joy's Cosmetics med noen NYX produkter. Egentlig skulle jeg bare bestille Nude on Nude Natural Look Kit, men jeg fikk lyst på noen neglelakker også. Og så fikk jeg en gave. Skulle jeg bestilt mer, hadde jeg heller kjøpt fra Cherry Culture, for frakten til Joy's Cosmetics er ganske dyr.


Neglelakkene kostet $11,99 for alle 6. Jeg prøvde å kjøpe litt annerledes farger, og jeg angrer ikke. Chick Lit er en av mine nye favoritter. Det holder med ett lag, og den holder lenge (nesten en uke). De andre varierer litt i kvaliteten. Med tanke på at det ble $2 per neglelakk, så er disse absolutt godkjent.


Jeg fikk lyst på denne etter å ha lest at denne er den billigere kopien til Urban Decays Naked Palette. Og siden jeg er student, så liker jeg alltid ordene billig og kopi. Jeg elsker denne paletten, og den er perfekt til hverdags. Lipglossen/Lipstickene bruker jeg ikke, men jeg testet de litt på hånden og de holdt godt! Denne var absolutt verdt $7,98.

Sminke: Ulta

15:01 // 23.okt.2010 // Skjønnhet // Ingen kommentarer

Når Kris skulle til USA var det jo en del ting jeg hadde lyst på. Mange av de var fra samme merke, men det var også noen få ting som ikke hadde felles merke. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe disse tingene på Sephora, men der måtte man registrere seg med amerikansk telefonnummer. Det gadd jeg ikke å styre med, så da gikk jeg til Ulta sin side isteden. Uheldigvis for oss nordmenn, så shipper de ikke til Norge. Derfor anbefaler jeg at dere gjør som meg og skaffer dere en kjæreste med foreldre i USA, eller som Hilde Christina og skaffe dere en kjæreste i USA. Eventuelt bare flytte dit...

 

Too Faced Mini Shadow Insurance & Mini Primed and Poreless
Jeg skulle egentlig ha Too Faced sin Shadow Insurance, men så fant jeg denne duo-pakken. Har ikke prøvd ansiktsprimeren, bare øyenskyggeprimeren. Shadow Insurance er svakt hudfarget og ganske "oljete". Har ikke brukt den så mye, så har egentlig ikke så mye å si om den enda. Koster $18.

Cover Girl LashBlast Mascara
En mascara som jeg har hørt masse bra om og tenkte jeg ville prøve. Kjøpte den i fargen 815 Brown, siden jeg gjerne ville ha en ny, brun mascara. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne, for dette er min nye favorittmascara. Håper at jeg kan kjøpe en i svart også! Koster  $8,39.

Urban Decay Primer Potion
Enda en øyenskygge primer. Jeg bruker denne ganske ofte, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg liker den. Den er svakt hudfarget, og ganske fet i konsistensen. Koster $18.

Benefit That Gal
En primer som jeg kjøpte fordi jeg ikke klarte å velge hvilken primer jeg skulle kjøpe. Valget falt på denne fordi den skulle lukte jordbær. Altså, den lukter ikke akkurat jordbær, men den lukter ikke vondt heller. Desverre så kan jeg ikke si at den egentlig gjør noe for meg, så jeg sluttet å bruke den. Skal prøve å begynne med den igjen snart. Må bare huske på det... Koster $28.

Ulta Finepoint Eyeliner Brush
Jeg ville kjøpe en slik eyeliner kost, for det skal være så godt å ta på gel liner med slik kost. Det er faktisk mye lettere, synes ihvertfall jeg, men synes at hårene på kosten er litt lange og ikke stive nok. Nå har jeg ikke så mye gel linere, og bruker det ikke så ofte. Men hvis jeg skaffer meg flere gel linere, så skaffer nok en bedre kost også. Den er ganske billig da. Koster $10.

Tweezerman Slant Tweezer
Jeg trengte en ordentlig pinsett til å erstatte H&M pinsetten min. Det ble en rød tweezerman. Jeg forstår nå hvorfor jeg ikke har nappet øyenbrynene mine tidligere, for det er lettere og mindre vondt med en ordentlig pinsett. Absolutt verdt pengene, også ser den bra ut også! Koster $18.

FOTD: 14.oktober 2010

17:03 // 14.okt.2010 // Skjønnhet // Ingen kommentarer

I dag ville jeg ha litt kraftig eyeliner. Da ville jeg at resten av sminken skulle være enkel. Jeg fant ut at jeg ikke fikk kraftige nok vipper med bare mascara, så jeg slang på et par falske vipper også. Gidder ikke å skrive hva jeg har brukt, det kan jeg heller gjøre om noen spør.


Sminke: Model21

15:05 // 13.okt.2010 // Skjønnhet // Én kommentar

Fra USA nett-shoppingen, hadde jeg også lyst på falske øyevipper. Etter å ha lest litt på nettet, fant jeg ut at Model 21 sine falske øyevipper var billige og gode. De koster mellom $6 og $9 per eske, og hver eske har 10 par inni. Hvis man bestiller 4 pakker, får man en med gratis. De shipper også til Norge, men vet ikke hvor mye det koster.

Kvaliteten på disse er god. Man skal kunne bruke de igjen, men jeg føler jeg har så mange at jeg ikke trenger det. Jeg bruker det med Duo Adehesive, og det funker veldig bra. Må klippe de litt før jeg fester de, for de er litt lange. Venninnene mine har hatt de på når de var på byen, og de har holdt hele kvelden, og faktisk helt til morgenen etter. Absolutt verdt den latterlige, billige prisen.

Kan kjøpes på model21eyelashes.com.

Pakke i posten, endelig!

19:52 // 05.okt.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

I dag fikk jeg endelig de siste tingene fra USA (nesten). Det tar litt tid når ting skal sendes til Kris sine foreldre, og de skal sende det over. Disse tingene er jo det som ikke rakk å komme frem når Kris var i USA.

Først kan vi ta for oss Sigma, som jeg bare har gode kundeopplevelser med. Jeg hadde bestilt Complete Kit uten "brushroll" og Hollywood Glamour Retractable Kabuki i svart. I tillegg fikk jeg en sånn liten blending kost som jeg har fått før, men jeg liker den fordi.Prettyskin4less, derimot, var ikke en så hyggelig kundeopplevelse. Når jeg først skulle bestille, så fikk jeg betalt med paypal, men når jeg kom tilbake til siden, så hadde ikke bestillingen gått gjennom. Altså hadde jeg gitt de penger for ingenting. Så kontaktet jeg de, og de så at jeg hadde betalt og sendte varene. De kom selvfølgelig ikke tidsnok selvom jeg betalte ekstra for raskere shipping. Nå når jeg endelig har fått pakken, men ikke fått alt. For det ble vist delt opp i flere pakker. Jeg har fått MD Formulations Facial Cleanser 475 ml og GloMinerals GloPressed Base i fargen natural-fair. Det jeg ikke fikk var MD Formulations Face and Body Scrub 250 ml. Jeg fikk to prøver på noe, og en liten skrubbebørste da. Takk PS4L, det var akkurat det jeg ønsket meg...


Sminke: NARS Cosmetics

22:47 // 25.sep.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

Jeg har endelig fått bestilt og mottatt sminke fra NARS Cosmetics. Har lest utrolig mye positivt om sminken, og det ser veldig dyrt ut. Det er egentlig ganske dyrt også...

Sheer Glow Fundation
Bestilte denne i den lyseste fargen, Siberia, og den var utrolig nok litt for lys for meg. Ihvertfall etter sommeren hvor jeg har fått litt farge i ansiktet. Til vinteren blir den nok perfekt. Jeg har lest og hørt masse bra om denne, selv for folk med fet hud. Den ser fantastisk bra ut på, utenom i pannen min. Det er på grunn av huden min, som er ganske vanskelig for tiden. Koster $42, men for oss som bor i Norge kan man kjøpe den på HQhair for £29.

Liquid Fundation Pump
Denne synes jeg var nødvendig å kjøpe med fundationen for å ha mer kontroll. Den funker bra og kan stenges av. Koster $6.

Blush
Kjøpte i fargen Orgasm som jeg har hørt så mye bra om. Den blir ikke for kraftig i fargen og den ser bra ut. Men fordi jeg har kalde undertoner og veldig lys hud, så ser den ikke superbra ut på. Den kan brukes til alle hudfarger, men den ser nok best ut på de som ikke er likbleike, som meg. Koster $26, og for nordmenn kan den kjøpes på HQhair for £19.50.

Det var egentlig det jeg kjøpte. I tillegg fikk jeg med to prøveeksemplarer av Orgasm Illuminator og neglelakk i fargen Orgasm. Illuminatoren har jeg ikke prøvd, men neglelakken er kjempefin i fargen!

Sminke: MAC Cosmetics

12:50 // 22.sep.2010 // Skjønnhet // 7 kommentarer

Helt siden jeg begynte å få skikkelig sminkedilla (for nesten ett år siden) har jeg lest masse positivt om MAC sine produkter. Nå som kjæresten skulle til USA i begynnelsen av september, benyttet jeg muligheten til å bestille litt. I mine øyne er MAC produkter ganske dyre, men nå er jo jeg gjerrig og fattig.

Pro Eye Makeup Remover
Jeg begynte å gå tom for sminkefjerneren som jeg har hatt i en god stund, så nå tenkte jeg å prøve noe nytt. Øynene mine er ganske følsome for sminkefjerner, men jeg har også veldig dumme øyevipper. Jeg må vanligvis skrubbe lenge for å bli kvitt sminken rundt øynene, og har pleid å våkne opp som en panda uansett. Denne sminkefjerneren funker kjempebra, og den svir ikke i det hele tatt. Koster $18 i USA, men vet ikke hva den koster i Norge.

FIX+
Har hørt mye bra om denne og jeg liker den. Men jeg skønner ikke helt poenget. Den lukter godt, og den fukter huden, men synes ikke huden blir mindre tørr på en måte. Veldig vanskelig å forklare. Tror kanskje jeg må bruke den litt mer før jeg kan bestemme meg om den er verdt å kjøpe igjen. Koster $19 i USA, vet ikke prisen i Norge.

Brush Cleanser
Denne har jeg ikke prøvd enda, så kan ikke si så mye om den. Håper å få prøvd den i kveld. Jeg ble imponert over størrelsen på den. Det er ganske mye i den (233 ml), så jeg tror den holder lenge. Koster $12 på i USA, tror den koster 100 kroner i Norge (kilde).

Set Powder
Finner det ikke på siden til MAC mer, noen som vet om det er ute av produksjon eller hva som skjer? Har i fargen Porcelene, tror det var det eneste valget. Selve pudderet ser hvitt ut, men det er egentlig gjennomsiktig. Jeg har brukt det, og liker det. Det er mye i boksen, så den holder nok ganske lenge. Så snart jeg har fått litt orden på huden, og prøvd det litt mer, så skal jeg skrive en omtale (tror jeg).

Studio Finish Concealer
ENDELIG! En concealer som er lys nok. Min hud er superlys, og det er veldig vanskelig å finne produkter som er lyse nok. Jeg har i fargen NW15 og NC15, men jeg har brukt NC15 mest. Har en del kviser for tiden, men pleier ikke å ha ringer under øynene. Concealeren skjuler kvisene godt og det ser naturlig ut. Den gjør ikke kvisene værre, men ikke bedre heller. Koster $16.50 per stykk i USA, vet ikke pris i Norge.

Duo Adhesive
Jeg har som mål å lære meg å ta på falske øyevipper, derfor kjøpte jeg Duo Adhesive som er det beste limet til falske øyevipper. Har prøvd det litt på meg selv, og det holder bra. Tok på falske øyevipper på ei venninne av meg når hun skulle ut, og den ene satt fremdeles på neste morgen. Den andre hadde falt av i løpet av natten. Hun har aldri klart å ha på falske øyevipper en hel kveld før, så jeg kan trygt si at dette limet holder. Koster $8 på MAC sine sider, koster 80 kroner for halve størrelsen på Makeupmekka.

Noen andre som har sminke fra MAC?

Sminke og stuff fra USA - Intro

15:47 // 21.sep.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg skulle egentlig begynt med disse innleggene forrige uke, men jeg hadde ikke tid. Planen er å organisere innleggene etter hvor jeg har kjøpt tingene. Har tatt bilder av sminken min fra MAC og NARS, så de innleggene håper jeg å få laget i kveld. Resten kommer fortløpende.

Her er innleggene som kommer til å komme de neste dagene (eller ukene):

  • MAC
  • NARS
  • Cherry Culture
  • Ulta
  • Model21

Etter hver kommer det også til å komme fra Sigma og PrettySkin4Less. Men de rakk ikke frem før Kris dro fra USA, så de skal bli sendt over nå snart. Håper at jeg har de innen høstferien.

De innleggene som kommer nå kommer ikke til å være omtaler om produktene, det skal jeg håpe å få til utover høsten. Har jo endel ting som skal testes.


En av tingene jeg har kjøpt. Noen som vet hva det er?

Har fått meg MASSE ny sminke i dag!

19:09 // 11.sep.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

I dag har Kris kommet hjem fra USA, og da har han tatt med masse sminke som jeg har bestilt. Det er fra MAC, NARS, NYX +++ Skal prøve å få laget et ordentlig innlegg med bilder i morgen etter Kris har dratt.

Review av diverse ELF produkter

14:24 // 22.aug.2010 // Skjønnhet // 11 kommentarer

Jeg har bestilt ting fra ELF 2 ganger nå, og tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg synes om de forskjellige produktene.
Liquid Eyeliner, i fargen Midnight
Det første jeg merker er at fargen er mye mørkere enn på bildet. Den er helt mørk blå. Så merker jeg lukten. Den lukter vondt, nesten litt som sprittusj. Utenom det er den faktisk ganske god. Den er ikke super pigmentert, men jeg synes faktisk den er ganske god. Den er like god som H&M sin dip-liner, men kosten til ELF er litt grovere.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja
  Waterproof Eyeliner Pen, i fargen Coffee
Denne ble jeg positivt overrasket over. Den er superlett å ta på, og absolutt anbefalt til de som vil lære å legge eyeliner. Fargen er litt mørkere enn den fremstår på siden. Lukt er det lite av. Denne eyelineren er kjempelett å legge tynn strek eller å legge tykkere. Om den faktisk er vannfast har jeg ikke testet. Eneste minuset er at korken har lett for å dette av med mindre man presser den hardt på.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Healthy Glow Bronzing Powder, i fargen Warm Tan
I begynnelsen likte jeg denne bronzeren, men så fikk jeg se meg selv i dagslys (ja, jeg hadde gjort den store tabben å sminke meg på badet). Jeg så skitten ut. Nå kan det ha mange grunner, som: Jeg har aldri brukt bronzer før, jeg er veldig hvit, dårlige koster ++. Fargen var fin synes jeg. Men den var veldig løs, og det var lett å få mye på kosten. (U)heldigvis datt denne i bakken og knuste. Det positive med denne er at den er ganske grei å få vasket vekk etter at den har knust.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei
  Clarifying Pressed Powder, i fargen Ivory
Når jeg fikk denne var lokket allerede litt ødelagt. Brukte den et par ganger til, og så ble lokket helt ødelagt. Går likevel ann å få lukket den da. Jeg trodde ikke jeg kom til å bruke dette pudderet, men jeg tok feil. Etter som jeg fikk lit sol i ansiktet og GloMinerals pudderet mitt ble for lyst, gikk jeg over til flytende fundation. Da bruker jeg denne på toppen. "Puten" som fulgte med til å ta på pudderet med kastet jeg med en gang. Pudderet er ikke fantastisk. Det dekker ikke bra, men nå er det ikke det jeg bruker pudderet til heller. Om du trenger et billig pudder til å ha over fundationen din så funker det helt greit. Hvis ikke ville jeg brukt litt mer penger på å kjøpe et annet pudder.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Eyelid Primer, i fargen Sheer
Jeg bruker denne omtrent hver dag. Jeg kan faktisk ikke si at jeg merker noen forskjell, men jeg velger å tro det. Den virker litt fettete i begynnelsen, men når man smører den ut føles det ganske så bra. Dette er min første øyeprimer, så jeg har ikke så mye å sammenligne med. Skal kjøpe meg en dyrere nå snart, så da legges nok denne vekk.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Mineral Infused Face Primer
Jeg har brukt denne et par ganger, men jeg kan ikke si at jeg merker noen forskjell. Den er virkelig god å ta på. Føles som silke. Den føles god i ansiktet også. Men utenom det gjør den ikke noe for meg. Kan ikke si at jeg føler at sminken sitter lenger. Det er jo en relativt rimelig primer, og den er sikkert grei hvis du vil prøve en primer. Jeg har ikke prøvd den i lange nok perioder til å si om jeg får kviser av den, men jeg tror det. Hvis ikke er det bare tilfeldigheter
Pris: £6.00
Karakter: 2/6
Kjøpe igjen? Nei
  Lipstick, i fargen Runway Pink og Nicely Nude
Jeg er litt splittet om jeg liker disse eller ikke. Det blir jo fine farger på leppene, men de er veldig like i fargen. De er mørkere i virkeligheten enn de fremstår på siden. Dessuten er de ikke noe fine uten lipgloss over. Runway Pink er mer brun, mens Nicely Nude er mer rosa. Nicely Nude er også litt lysere. Dette er helt greie lipsticks for en billig penge.
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Muligens
  Hollywood Eyelsahes Kit
Jeg fikk ikke disse på godt nok og de gikk rett i søpla. Nå må det legges til at jeg hadde dårlig tid, og at jeg aldri har klart å legge på falske øyevipper. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt bedre lim, tid og kunnskap, hadde disse vært ganske gode. De ser veldig pene ut i boksen ihvertfall...
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja, hvis jeg lærer meg å ta de på
  Blending Eye Brush
Jeg ELSKER denne! Bruker den hver dag. Den er kjempegod og myk, og røyter ikke. Jeg har faktisk tenkt å kjøpe flere av denne etter hvert. Denne er faktisk mykere enn mine Sigma koster, og passer bedre til å markere globallinjen (synes jeg).
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!
  Eye Shadow Brush
I motsetning til den forrige kosten, så hatet jeg denne. Den røytet masse, helt til jeg kastet den. Prøvde å vaske den, men det hjalp ikke. Det var ekstremt. Når jeg prøvde den på huden, var kosten alt for myk, så jeg endte opp å skrape øyelokket med metallkanten som holder hårene på plass. Var ekstremt skuffet over denne.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei!
  Eyelash And Brow Wand
Bruker denne også hver dag. En slik kost kan vel ikke bli dårlig egentlig. Kvaliteten virker god, og den henger fremdeles sammen. Den funker godt på både øyebryn og øyevipper. Vurderer å kjøpe flere av denne.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Fundation Brush
Jeg bruker denne til å legge på flytende fundation. Den funker bra, men jeg føler jeg ikke får vasket den ordentlig. En stund følte jeg også at det var mugg på den. Det kan selvfølgelig være noe annet, og etter en grundig vask var det borte. Dette er en god fundation kost, men jeg skal nok kjøpe en som er litt dyrere og se om jeg føler det er bedre.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Tror ikke det
Nail Polish, i fargene Dezert Haze, Smokey Brown og Mint Cream
Jeg digger disse neglelakkene. De er pene i fargen, og de er ganske gode å påføre. Jeg bruker underlakk, og to lag med ELF neglelakk, og så overlakk. Da holder det i 4-5 dager, noe som er ganske bra. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt en bedre overlakk, så kunne det vart i en uke. Man kan også klare seg med ett tjukt lag med neglelakk. Jeg skal absolutt kjøpe flere neglelakker herifra!
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!

Jeg synes det er verdt å kjøpe ELF sminken fordi det er så billig. Du kommer ikke til å bli fornøyd med alt, men det er så billig at det gjør ikke noe. Selvom f.eks H&M sminke også er billig, så er det faktisk ikke så god kvalitet som ELF sminken.

Noen tips:
  • De har ofte tilbud, så følg med på facebook siden eller bloggen.
  • De sender fra utlandet, så hvis verdien er over 200 kroner må du betale moms.
  • Ofte er det lettere å få oppgitt prisene i pund, for da er det lettere å se når man har £20, som tilsvarer omtrent 200kr
Har du bestilt fra ELF? Noen erfaringer?

EOTD 5.august 2010

17:27 // 05.aug.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg er blitt inspirert av The Makeup Side of Life og har tenkt litt på tanken å begynne med Eye Of The Day. Så jeg prøver meg i dag, og hvis ikke jeg føler for å fortsette, så fortsetter jeg ikke.


Øyenskygger: Coastal Scents 88 Shimmer
Eyeliner: Dipliner fra H&M
Mascara: Diorshow Iconic

Har akkurat bestilt sminke fra E.L.F.

16:49 // 02.jul.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Nå er det tilbud på E.L.F. hvor man får gratis frakt og 3 lipglosser på kjøpet. Har bestilt noen ting, men selvfølgelig holdt det under 200 NOK.Haha, latterlig at man kan få alt dette for under 200 kroner. Et lite tips fra meg er å trykke på det engelske flagget oppi toppen slik at man får prisene oppgitt i pund. Da får man med seg litt mer om gangen, og det er jo alltid greit. Er spent på kvaliteten på dette. Av det jeg har fått tidligere har kvaliteten vært litt både óg egentlig, så vi får se.

Skal du bestille noe fra E.L.F. nå som det er tilbud?

Tips til dere som har tenkt å kjøpe solpudder

22:16 // 27.mai.2010 // Skjønnhet // 6 kommentarer

Nå er jo tiden inne for å bruke solpudder, og jeg tenkte jeg skulle komme med et lite tips. Makeupmekka har salg på Too Faced sitt solpudder frem til kl 9 i morgen. Man sparer 100 kroner, og det er jo litt... Trykk her for å komme til tilbudet!

Fra makeupmekka sin side:
Få en nydelig glød og en fantastisk solbrun farge med Too Faced kolleksjon av bestselgende solpudre!
Denne vakre paletten består av det perfekte solpudderet for vinteren, "Sun Bunny", den kulterklærte "Sun Bunny" som gir en medium brunfarge og tilslutt også "Pink Leopard som gir en lysende tropisk farge. Du trenger ikke fly til Bahamas, det er bare å kjøpe denne paletten fra Too Faced!
Too Faced Flat Kabuki Brush følger med, praktisk!


E.L.F. - En tidlig vurdering

15:29 // 27.mai.2010 // Skjønnhet // 5 kommentarer

I dag fikk jeg en pakke fra E.L.F. i posten. Bestilte derifra forrige onsdag, så det har tatt en uke (det var jo pinse). Det er ganske imponerende. Slapp å betale moms og fikk pakken i postkassen, så det var greit. Innpakningen var bare en pappeske, og tingene fløt litt rundt oppi der, men heldigvis var ikke noe av det ødelagt.Har ikke prøvd noe av det over lenger tid siden jeg nettopp fikk det, men jeg har tatt en liten titt på tingene og tenkte jeg skulle skrive litt hva jeg synes. Og bare så dere vet det, jeg er veldig lys i huden, så om jeg mener at fargen var god, så betyr det at den var lys nok.

Blending Eye Brush
Denne imponerte meg. Kvaliteten føles god og den mister ikke hår. I tillegg føles den god og myk. Den ser pen ut også, og det er jo viktig.
Kan kjøpes her.


Hollywood Eyelashes
Disse ser veldig bra ut i boksen, så jeg gleder meg til å prøve de på. Det som jeg tror er bra med disse er "dingsen" man skal bruke til å ta de på med, isteden for pinsett. For meg som absolutt ikke er noe flink med falske øyevipper, tror jeg at det kan bli litt lettere med denne.
Kan kjøpes her.


Healthy Glow Bronzing Powder (farge: Warm Tan)
Dette var egentlig det produktet jeg var mest bekymret for, fordi jeg ikke har brukt bronzer tidligere. Så derfor tenkte jeg egentlig å prøve denne, slik at jeg kunne lære meg teknikker ol. Denne overrasket meg. Det er skimmer i den, men ikke for mye. Likevel er det beste at fargen er veldig lite synlig. Så du skal bruke en del før det synes at du faktisk har sminket deg. Det kan hende at grunnen er min store h&m-børste, men det er det jeg er ute etter. Eneste problemet jeg hadde med denne var at den var veldig sølete å få på børsten, så det var mye som falt i vasken. Men dette kan jo ha med børsten å gjøre...
Kan kjøpes her.


Mineral Eyeshadow Primer (farge: Sheer)
Denne så med første øyekast litt tørr ut i flasken, men så snart jeg prøvde den merket jeg at den ikke var det. Den var god og myk, og var absolutt ikke for mørk, som jeg var bekymret for. Man trenger ikke mye, og den kommer til å holde lenge. Eneste jeg reagerte på var at den føltes litt oljete, men gleder meg til å virkelig få prøvd den.
Kan kjøpes her.


Mineral Infused Face Primer
Denne gledet jeg meg veldig til å få etter å ha lest en test av primere på Kvinneguiden. Den er veldig billig til en primer å være, og jeg hadde vel ikke så høye forhåpninger til den. Men den imponerte veldig. Den føles god og myk, og den ga ingen farge. Gleder meg til å prøve denne med fundation over.
Kan kjøpes her.


Clarifying Pressed Powder (farge: Ivory)
Pudderet var fin i fargen, og virket helt ok. Jeg tok litt på huden og det virket ikke som det dekket veldig mye. Nå gjør ikke det noe siden jeg kjøpte det for å ha over fundation. Pudderputa som følger med er helt ok, men jeg kommer nok ikke til å bruke den. Jeg har en stor ting jeg ble skuffet over med pudderet, og det var boksen den kom i. Den ble ødelagt med en gang jeg åpnet den. Selvom jeg kan klare, med litt arbeid, å lukke den, så synes jeg boksen burde holde ihvertfall et par ganger.
Kan kjøpes her.


Hvis jeg skal prøve å konkludere med noe, så må jeg si at jeg er ganske imponert. Mange av disse tingene (begge primerene og bronzeren) er ting jeg ikke har prøvd før, og jeg skal prøve å lære meg å bruke. Derfor kjøpte jeg det billig, sånn at jeg ikke kaster bort masse penger på "opplæring". Det er ingen tvil at dette er billig sminke, og man har ikke så veldig høye forhåpninger til det. Men jeg føler at det er verdt det, og da spesielt om man klarer å holde verdien av varene lavere enn 200 kroner, slik at man slipper moms.

Har du noen erfaringer med E.L.F.? Prøvd noen andre produkter derifra?

Glo Minerals

16:10 // 02.feb.2010 // Skjønnhet // glominerals sminke // 22 kommentarer

Når jeg var i USA kjøpte jeg meg Glo Minerals sminke, etter å ha lest veldig mye bra om den. Jeg trodde at det kom til å være en god sminke, men HERREGUD SÅ GOD! Den er fantastisk, og den beste sminken jeg noen gang har prøvd. Den koster jo litt, men det er verdt det. Kris klarer ikke se om jeg går med eller uten sminke når jeg har det på, så den er veldig naturlig.

Jeg er veldig lys i huden så jeg bruker fargen "natural-fair" på pudderet. Her har jeg vist hvordan jeg ser ut med og uten Glo Minerals, se bort i fra håret...Har du prøvd Glo Minerals før?

Pakke i posten fra StrawberryNET.com

14:05 // 02.feb.2010 // Skjønnhet // strawberrynet mascara ny // 16 kommentarer

I dag kom mascaraen min i posten. Gleder meg til å prøve den. Bestillte den på kvelden for en uke siden, og i dag kom den i posten. Det er en Helena Rubinstein mascara som jeg betalte 199,50 for. Betalte ikke noe i frakt eller håndtering. Slapp moms fordi det ble på under 200 kroner. Hvis det hadde vært over 200 kroner hadde det ikke gjort noe, for de sender det som gave. I tillegg fikk jeg en parfymeprøve og et smykke. Jeg skal ihvertfall bestille alt av kosmetikk, hud- og hårprodukter derifra nå!

Bestilt ny mascara

22:34 // 26.jan.2010 // Skjønnhet // strawberrynet mascara ny // 4 kommentarer

Jeg har nettopp bestilt en ny mascara. Helena Rubensteins Lash Queen Feline Blacks Mascara. Hvorfor? Fordi jeg leste på Silje sin blogg at den er god, og fordi den ser råkul ut. Betalte 200 kroner for den på StrawberryNET.


Gleder meg til den kommer!
hits