desember 2010

Romjulskonkurranse hos ELF

19:45 // 30.des.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

ELF sin blogg er det nå en konkurranse hvor man kan vinne 100 pc Eyeshadow Palette. Det er ikke det at jeg ikke har øyenskygger, for jeg har jo en del. Men jeg er veldig nysgjerrig på hvordan denne er i forhold til CS palettene. Det ser jo ut til å være veldig mange fine farger, og £15 er jo ikke allverdens med penger. Uheldigvis er dette bare et limited edition produkt, så hvis man vil ha det, så må man forte seg.

Nyheter fra Sigma

23:08 // 27.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Sigma har nå lansert Complete Kit i 4 forskjellige farger, og med et praktisk etui som man kan ha de i både når man reiser og når man er hjemme. Elsker fargene! Settene koster $99, men da får man også 12 fantastiske koster. Det er et veldig godt nybegynner kit!

Aqua | Black | Purple | Coral
Ny dag, nye muligheter og nye øyenskygger

10:54 // 21.des.2010 // Skjønnhet // 4 kommentarer

Coastal Scents har kommet med et nytt palett, Forever Natural Palette. Det består av fine, naturlige farger og virker perfekt til hverdags. Veldig fristende! Prisen er $21.95.

Sminke: Cherry Culture

01:02 // 21.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Den største handlekurven fra USA i høst, var fra Cherry Culture. Det er så mye at jeg har utsatt å skrive om det. CC er en fantastisk side med masse NYX produkter. Dessverre er det veldig vanskelig å se hvordan farge NYX produktene egentlig har, så anbefaler å sjekke fargene med Joy's Cosmetics på Ebay. Hun har bilder som hun har tatt selv av produktene. Cherry Culture shipper til Norge.

NYX Powder Blush
Jeg kjøpte meg et par nye blusher, fordi jeg hadde bare én. Angel og Peach er mine nye hverdagsblusher. Jeg er veldig lys i huden, og disse blushene er svake i fargen, slik at jeg ikke ser ut som en klovn. Red er virkelig rød, og må påføres ekstremt lite om gangen. Blushene koster $5.95 stk.

NYX Super Skinny Eye Marker og NYX Pen Eye Liner
Dette er eyelinere i tusj-form. Jeg bestilte en vanlig og en Super Skinny. De er lette å jobbe med, men jeg synes at Super Skinny er litt for tynn. Men de må være fantastiske dersom man har behov for å lage små detaljer. Super Skinny koster $9, mens den vanlige koster $6.85.


NYX Eyeshadow Base
Dette er NYX sine primere. Jeg har alle fargene, men bruker egentlig bare Skin Tone. De andre er litt for tørre for min smak. Uheldigvis for meg, så er Skin Tone litt mørkere enn min vanlige hudtone. Men fordi den gjevner så godt ut, så må jeg bare bruke den. De koster $6 stk.

NYX Jumbo Eye Pencil
Jeg har sett disse i mange sminkevideoer på youtube, og jeg måtte bare ha noen. De er gode som en base, men de kan ikke brukes alene, for da striper de seg. Fargene er fine da, og det gjør det mye lettere å få frem fargene i øyenskyggen. Koster $3.50 stk, og finnes i mange fine farger.

NYX Girls Round Lip Gloss
Jeg kjøpte meg noen få lipglosser. Tok bare 4, for jeg bruker ikke så mye lipgloss lenger. Det er fint å ha da. Fargene her er ganske riktige, utenom at de er litt lysere. Og Soap Opera Queen er helt annerledes, for den er ganske knall rosa med glitter. Helt standard lipglosser som er godt pigmentert, og lette å bruke. Koster $2 stk.

NYX Long Lip Pencil
Disse liplinerene bommet jeg kraftig på. På bildet som er over, ser de veldig forskjellige ut. I virkeligheten er disse nesten helt like. Fordelen med disse er at de er lange og billige. Jeg var bare dum som ikke undersøkte fargene mer først. Koster $1.60.

NYX Tinted Lip Spa
Dette er leppepomader med farge i, og er perfekte hvis man vil ha litt farge på leppene i hverdagen. Copacabana er litt for lys til mine lepper, mens Vintage er ganske lik min naturlige farge. Juicy er helt rød. Disse gir en svak farge på leppene, så Juicy blir en veldig hverdagslig rød farge. De har også en litt kjølende effekt og mintsmak. Koster $3.99.

NYX Round Lipstick
Leppestifter som er gode å ta på og fine i fargene. Fargene på bildet her er ikke noe likt som de egentlig ser ut. Bruker ikke så mye leppestift, så kan ikke sammenligne med så mye. Men jeg liker de! Koster $2.50.

NYX Slim Eye Pencil
Ville ha noen eyelinere. 4 i daglige farger, og 2 litt mer spreke. De er gode å bruke og er fine i fargen. Koster $2.50.

NYX Concealer Jar: Har denne i Porcelene. Denne er minst like god som MAC Studio Finish Concealer. Liker den veldig godt. Koster $5.
NYX Sharpener: En blyantspisser som passer til Jumbo Pencil. Koster $3.
Jordana Brow & Eyeshadow Powder Single: Har i fargen Light Ash Brown. Denne var for rød for mine bryn, men er myk og godt pigmentert. Koster $1.99.
Jordana Forever Flawless Pressed Powder: Kjøpte denne for å bruke den til contouring. Den var ikke kald nok, så jeg gav den til en venninne som er mørk nok i huden. Ho liker den. Koster $1.99.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har tatt bilder selv. Men det er så mye at jeg har ikke fått tid når jeg er i Oslo, og nå har jeg tid. Kanskje jeg legger ut noen bilder på et senere tidspunkt.

Hva jeg ønsker meg til jul

13:43 // 17.des.2010 // Dagbok // 10 kommentarer

Det er mange som skriver hva de ønsker seg til jul for tiden, og jeg tenkte jeg skulle joine. Jeg ønsker meg selvfølgelig mange ting, men det jeg ønsker meg mest, er rød Wii :D


Jeg har prøvd å bli voksen, men det funker bare ikke. Mario er alt for morsomt!

Dvdhuset.no

17:44 // 15.des.2010 // Butikker // Én kommentar

I går formidag bestilte jeg en dvd som skal gis bort til jul. I dag lå den i postkassa mi! At jeg fikk den så rask, og nå i juletida, er veldig imponerende! Tommel opp til dvdhuset.no!

Tilbud

13:31 // 10.des.2010 // Skjønnhet // Ingen kommentarer

Tenkte bare jeg skulle nevne at det er 20% avslag på hele Coastal Scents frem til midnatt (eastern standard time) 13. desember.

Det er også fri frakt + en gratis neglelakk (du kan ikke velge selv) frem til midnatt (UK tid) 12. desember, med koden EUNAIL.

Sminkeforum

20:04 // 08.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg tenkte bare jeg ville tipse om et sminkeforum som jeg er blitt kjempefan av. Heidi Øksendal har opprettet et eget forum på bloggen sin. Det er et sted hvor man kan bytte ting man ikke bruker, få tips, få vite hvor det er tilbud, og mange andre ting. Selvom man kanskje ikke har så mye å si, så er det mye kjekt å lese der også. Jeg er mer på forumet enn på facebook nå...


Klikk her for å komme til forumet!

Årets viktigste nyhet

23:07 // 06.des.2010 // Politikk og samfunn // 2 kommentarer

Jeg vil bare takke VG for at dere klarer å opplyse oss nordmenn som ingen andre klarer. Dere gir oss tips som gjør hverdagen så mye lettere å takle. Nettavisen deres er alltid fylt med viktige nyheter, uten noe unyttig info. Takk for at dere er tidenes beste avis.Og for de som ikke skjønte det. Dette var ironi. Hvem trenger å vite hvordan man unngår haiangrep i Norge i desember?

Gratis fundation prøver

20:03 // 03.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Tenkte at jeg skulle tipse om at frem til midnatt i dag har Makeup Mekka gratis prøver av sine fundations. Man betaler bare 25 kroner for frakt, og det er begrenset til en av hver farge pr. person.

Klikk her for å komme dit.

Pakke fra Joy's Cosmetics

16:39 // 03.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarerI slutten av oktober fikk jeg en pakke fra Joy's Cosmetics med noen NYX produkter. Egentlig skulle jeg bare bestille Nude on Nude Natural Look Kit, men jeg fikk lyst på noen neglelakker også. Og så fikk jeg en gave. Skulle jeg bestilt mer, hadde jeg heller kjøpt fra Cherry Culture, for frakten til Joy's Cosmetics er ganske dyr.


Neglelakkene kostet $11,99 for alle 6. Jeg prøvde å kjøpe litt annerledes farger, og jeg angrer ikke. Chick Lit er en av mine nye favoritter. Det holder med ett lag, og den holder lenge (nesten en uke). De andre varierer litt i kvaliteten. Med tanke på at det ble $2 per neglelakk, så er disse absolutt godkjent.


Jeg fikk lyst på denne etter å ha lest at denne er den billigere kopien til Urban Decays Naked Palette. Og siden jeg er student, så liker jeg alltid ordene billig og kopi. Jeg elsker denne paletten, og den er perfekt til hverdags. Lipglossen/Lipstickene bruker jeg ikke, men jeg testet de litt på hånden og de holdt godt! Denne var absolutt verdt $7,98.

Ferdig med eksamen for nå

14:39 // 03.des.2010 // Dagbok // Ingen kommentarer

Nå er jeg endelig kommet meg hjem til Risør etter å ha blitt ferdig med eksamene mine. Fra nå av har jeg en mnd med juleferie og forhåpentligvis masse å blogge om. Jeg har også tenkt litt på det, og fra nå av kommer jeg til å gjøre bloggen mer og mer om til en sminkeblogg. Hvis det går bra, så kommer jeg kanskje til å skaffe meg eget domene. Kanskje jeg skaffer meg eget domene selvom det ikke går bra også, egentlig...

Jeg og telefonen min er fremdeles veldig forelsket og vi kan ikke stoppe å ta på hverandre. Dvs, jeg kan ikke stoppe å ta på den. Den er så utrolig sexy!


Ikke en bra dag å ta bilde på...

hits