oktober 2009

Far/datter tid

21:51 // 29.okt.2009 // Dagbok // pappa alene bil dekk godteri // Én kommentar

I dag ringte Kris meg rett etter han hadde dratt og sa at det var blank is på veien. Han skled rundt, og han har piggdekk. Så jeg var passe nervøs da jeg dro avgårde på skolen. Heldigvis gikk det greit, men jeg bestemte meg for å dra til pappa for å hente vinterdekkene mine. Kris kunne ikke sette de på før til helga, og jeg kan ikke sette de på selv. Pappa prøvde å ringe til noen for å se om de kunne sette de på, men de hadde ikke tid. Det endte opp med at pappa gjorde det selv. Han har ikke skiftet dekk selv på et par år, og jeg ble skikkelig overrasket at han gjorde det. Men det var veldig hyggelig, og jeg ble der faktisk en god stund.

fatherdaughter

Nå er jeg hjemme. Alene, som vanlig (denne uka), og jeg er sinnsykt godtesyk! I dag kjøpte jeg over 1 kg smågodt på Narvesen, men jeg skal prøve å vente til helga (altså i morgen) med å spise det. Hadde noen biter i bilen da, for det er jo lov.

Voldtekt

11:02 // 28.okt.2009 // Annet // rettsvesen grupperabatt voldtekt // 32 kommentarer

I dag våknet jeg av nyhetene på radioen. Vanligvis ser jeg på dette som en god måte å våkne på, men i dag var det en forferdelig nyhet som har ødelagt dagen. Ei jente 15 år gammel jente var blitt voldtatt av 4 gutter i et skur i Oslo. De slo, truet og tvingte henne til seksuelle handlinger. 3 av de ble dømt, mens en slapp unna uten dom. De 3 som ble dømt ble dømt til 15 og 10 mnd i fengsel. HVA I HELVETE?

15 og 10 mnd for voldtekt er forferdelig. Ei 15 år gammel jente kan snart se de som voldtok henne på gata, og de kan voldta igjen. Vi tror at vi har det så fint i Norge, men når det kommer til voldtekt er vi nesten like ille som de islamske landene. Vi prøver å få de til å følge menneskerettighetene, når vi ikke gjør det selv engang!

Et annet stort problem med voldtekt er at man får grupperabatt. Hvis man har med seg flere når man voldtar må man betale mindre i erstatning enn om man gjør det alene. Så det er en mindre psykisk påvirkning å bli voldtatt av flere?

Jeg skjønner hvorfor flesteparten av de som blir voldtatt ikke anmelder det. De kommer jo ingen vei, og de blir nødt til å ta opp igjen en smertefull opplevelse, med detaljer. Nå finnes det ei 15 år gammel jente som faktisk gikk frem og anmeldte de som voldtok henne, også er det det norske rettsvesenet som presser henne ned i depresjon ved å la de som voldtok henne gå fri evt sitte inne bare en liten stund. Bra Norge, la oss støtte voldtekt og la det bli en mindre sak en ulovlig nedlasting!

Hva mener du? Om du hadde blitt voldtatt, hadde du da ønsket de(n) som voldtok deg å bli dømt?

Fuck my life

15:50 // 27.okt.2009 // Annet // fml // 8 kommentarer

Jeg har fått helt dilla på å lese om fæle ting som skjer med andre. Vil du også?
www.fmylife.com

Eks:

Today, I fell asleep in the car on a 10+ hour trip with my family as soon as we got on the highway. When I woke up an hour later, I realized I'd had a wet dream. I had to sit next to my grandma with semen all over my thighs and boxers for the rest of the trip. FML


Fremdeles syk

14:17 // 27.okt.2009 // Dagbok // syk sove // Ingen kommentarer

Jeg klarer ikke bli frisk, men jeg prøver å komme meg på skolen. I dag gikk det bare ikke, og jeg har utrolig dårlig samvittighet for jeg skulle egentlig jobbe med et prosjekt. Det å stå opp kl 6 når jeg er som nå. I går sovnet jeg på sofaen, og jeg klarer bare å sove på dagen når jeg er syk. Og i natt sov jeg i 15 timer!

goodnightssleep58101

New Moon

15:39 // 25.okt.2009 // Dagbok // newmoon twilight film // 10 kommentarer

Jeg gleder meg så sinnsykt til New Moon. Tror filmen kommer til å bli langt bedre enn den første, den ser ihvertfall slik ut på trailerene. Bare under en måned igjen nå!!!


Hummer og kanari

22:03 // 24.okt.2009 // Dagbok // hummer biff klær familie // Ingen kommentarer

Eller hummer og biff. Det var middagen i dag, og grunnen til at jeg og resten av familien har samlet oss ute på Lyngør. Det var godt, selvom jeg ikke er så veldig glad i hummer. Jeg spiser litt, men gafler det ikke i meg. Det er koselig da, og litt spesielt.

surf turf2

Klærne fra forever21 kom på torsdag endelig! Ventet jo bare i over en måned, men det var verdt det. Jeg passet de fleste plaggene, heldigvis. Har allerede lyst til å bestille nye...

Fire burning

13:50 // 24.okt.2009 // Annet // musikkvideo dans // Ingen kommentarer

Jeg digger sangen, men digger musikkvideoen mer. Den er så kul at jeg får lyst til å begynne å danse igjen!


No blogging today

16:57 // 23.okt.2009 // Dagbok // internett // Ingen kommentarer

Det er en stund siden jeg har blogget og det er fordi jeg ikke har nett hjemme og når jeg er på skolen så gjør jeg faktisk skolearbeid. Men nå er jeg hos mamma så da blir det nok litt blogging etterhvert...

Blæh!

Jeg er syk, forholdet synger på sitt siste vers, og jeg har fremdeles ikke fått klærne som jeg bestillte for over en mnd siden! Livet er bare ikke bra for tiden...

Det begynner å bli en god stund siden jeg ble syk. Jeg er ikke helt slått ut hele tiden, men noen dager klarer jeg ikke noe annet enn å ligge på sofaen og se på tv. Noen ganger er det så ille at jeg ikke klarer å se på tv engang! Forrige helg slappet jeg av slik at jeg skulle bli frisk, men det funka ikke. Egentlig skulle jeg vært i Oslo og besøkt Karoline, men jeg orket ikke fordi jeg ikke var frisk nok.

Denne helgen har jeg ikke fått slappet av heller. Kris skulle bare til Fredrik å se på film på fredag. Det var ihvertfall det han sa til meg. 5-6 timer senere kommer han hjem, skikkelig full. Kris har lenge hatt et problem med at han ikke klarer å kontrollere drikkinga si, og forrige helg satt jeg ned foten og sa at han måtte skjerpe seg hvis ikke kom jeg til å flytte ut. Han klarte det forrige helg, men ikke denne. På lørdag dro han avgårde for å henge med kompisene sine i 2-3 timer, så fløy han rundt i 2-3 timer og ordnet ting. Etter det skulle han bare kjøre kompisene sine til byen, han ble borte i over en time. I dag stod han opp tidlig for å bli med broren til Bergen, han kommer hjem i natt en gang...

pidrinks470470x352


Jeg blir sint, på meg selv og på han. Han gjør ikke noe for å redde forholdet vårt. Jeg prøver hardt, og tilgir han gang på gang. Om ikke han endrer seg, og virkelig prøver, så flytter jeg ut med en gang. Kommer det en ledig leilighet i Grimstad, som jeg har råd til, er jeg ute på dagen. Jeg elsker han, men han har såret meg så mange ganger at jeg ikke er forelsket lenger....

Og da på toppen av det hele kommer ikke klærne jeg har bestillt fra forever21 selvom det er 1 måned og 1 dag siden jeg bestillte de. Fikk et "fortollingsfullmaktbrev" den andre dagen da, så jeg får de nok denne uken. Likevel blir jeg ganske irritert. Klærne forlot USA den 26. september. Det tar da det norske postvesenet over 20 dager for å få pakken fra Oslo til Risør. God jobb, Posten!

Nå skal jeg legge meg på sofaen. Der skal jeg se på tv og spise julemarsipan. Ja, jeg har begynt med både julemarsipan og Arendals julebrus. Jeg skal jo være borte i hele jula, så jeg må jo få lov...

Til deg: Wallpapers

19:56 // 15.okt.2009 // Til deg // wallpapers // 8 kommentarer

Her er noen wallpapers jeg har laget, det er bare å bruke de. Men om du skal bruke bildet til å lage noe annet av (f.eks een header), vil jeg gjerne at du linker til wickedmango.blogg.no. Det er bare to størrelser, men det skal nok gå greit å bruke de uansett.

1366x768
clouds flowers frog horse lightning sunset tiger woolf

1280x800
aj copy amerie copy aogt copy bs copy cf copy diesel copy dm copy em copy gb copy gs copy hp copy hs copy izabel copy jd copy jesse metcalfe copy jlo copy kekn copy kk1 copy kk copy livtyler copy lumidee copy pm copy

Var hos dyrlegen med Sascha i dag

10:51 // 14.okt.2009 // Dagbok // pus sascha dyrlegen sterilisert // Ingen kommentarer

I dag var jeg og Sascha hos dyrlegen. Hun ble sterilisert, øremerket og fikk diverse vaksiner ol. Det var litt rart å se på at hun ble sterilisert. Dyrlegen laget et lite snitt i magen hennes og så brukte han en heklenål til å finne frem livmoren. Jeg så tarmene og slik, det var litt ekkelt. Likevel er det bedre med en slik operasjon isteden for at vi plutselig sitter igjen med en haug kattunger som vi må avlive. Det hadde jeg aldri klart.

Ikke ble det så dyrt heller synes jeg. Betalte totalt 1900 kroner, og det var jo en del som ble gjort. Nå ligger hun og sover. Dyrlegen sa at hun kom til å vokne opp etter omtrent 4-5 timer, så da våkner hun nok i 12-13 tida.

Jeg får ikke lastet opp et bilde. Vet ikke om det er blogg.no eller om det er internettet mitt...

Jeg har syndet!

13:59 // 12.okt.2009 // Dagbok // marsipan julemarsipan jul // Ingen kommentarer

Må bare få det ut. Jeg har allerede spist litt julemarsipan i år. Jeg klarte å holde meg unna det i butikken, men så kjøpte Kris en pakke med marsipanpølser, og da klarte jeg ikke holde meg mer. Sorry...

078d120d27

Skal til Florida i jula

13:42 // 12.okt.2009 // Reise // florida jul kris // 12 kommentarer

Jeg og Kris begynte allerede i mai å lure på om vi skulle dra til Florida i julen, slik at Kris kunne feire jul med familien sin. Men i begynnelsen av denne høsten fant vi ut at vi ikke har råd til flybilletter. I helgen ringte faren til Kris og lurte på om hva vi skulle til jul. For å gjøre en lang historie kort: Vi skal til Florida i jula, og faren til Kris betaler.

Jeg gleder meg veldig. Florida er et fantastisk sted, og vi skal være der i 3 uker! Kris får møtt vennene sine, vi får feiret jul med familien hans (jeg får endelig møtt den siste søstra hans), og jeg får shoppet. Nå må jeg bare klare å spare penger...

city of twilight tampa florida

Marge Simpson på forsiden av Playboy

14:27 // 11.okt.2009 // Dagbok // marge 20år simpson playboy // 2 kommentarer

The Simspons fyller 20 år, og Marge Simpson poserer derfor naken på forsiden av Playboy. Det er flotte farger, og noe nytt. I like it!

article006c4c006000005dc776468x576

Richard Hammond fra Top Gear blir hypnotisert

00:25 // 10.okt.2009 // Dagbok // hypnose topgear bil morsomt // Ingen kommentarer

Jeg så nettopp denne episoden på tv og det var hysterisk. Dette må sees!

Syk og Hellstrøm

21:36 // 08.okt.2009 // Dagbok // kjendis syk tvedestrand tv3 hellstrøm // Ingen kommentarer

De siste dagene har jeg vært syk. I går tok jeg vaksine, og da eskalerte det. Jeg ble helt slått ut. Måtte gå en time tidligere fra skolen. Da jeg kom hjem la jeg meg på sofaen og døste litt der, før jeg til slutt la meg kl 21. Jeg var heldigivis bedre i dag, men er fremdeles ikke frisk.

Den største nyheten derimot er nok at jeg er tv-kjendis nå. I dag viste de Hellstrøm rydder opp på tv3, og der var selvfølgelig jeg og 3 av mine venner. De viste håret mitt. OMG!

72hellstrom

Ny data

21:26 // 08.okt.2009 // Dagbok // acer data ny // Ingen kommentarer

Jeg har endelig fått meg ny data! Det var på tide. Kjøpte meg en Acer eMachines E725. Den funker bra så langt, men man vet jo aldri. Har bare tenkt å ha den i omtrent 1 år, men så kostet den bare 4000 også...

aceremachinese725laptop

Byshopping

22:43 // 01.okt.2009 // Dagbok // arendal shopping // Ingen kommentarer

Nei, jeg har ikke shoppet en hel by. Men jeg var i Arendal på shopping. Noen ting må man bare til større steder for å få tak i. Totalt brukte jeg 1600 kroner, men det var inkl. mat. Jeg har kjøpt:
  • Kubelys, for de var på tilbud.
  • Blomst, sløyfer og spenner til håret.
  • Tøysko fra H&M til 129 kr.
  • Bomullsokker til Kris.
  • 1 kg kattemat til 600 + katteleker.
  • Kurv til å ha toalettsaker i.
  • Isskje
  • ++
Nå må jeg leve litt "fattigslig" en liten stund. For jeg må jo ha nok penger til å betale klærne mine når de kommer!

cimg0390

Grafikkprogrammer

Det finnes mange grafikkprogrammer der ute. Mange har Paint på dataen fra før av, men det er jo ikke det letteste programmet å jobbe med. Derfor skal jeg anbefale 2 gratis programmer, som er veldig gode.

Paint .NET
Dette er ikke vanlige paint. Det er en utviklet versjon som kan sammenlignes med blant annet Photoshop. Programmet har de mulighetene man som hjemmebruker trenger, i tillegg til at den har mange muligheter man ikke har bruk for.

pdn26curves2


GIMP
GIMP er det tegneprogrammet jeg begynte med, og alltid har elsket. Programmet har vært her i mange år, og har blitt godt utviklet. Her kan du gjøre alt det du kan tenke deg, og det er masse ting som kan lastes ned til programmet. Dette programmet kan man også bruke på mac og linux.
Last ned (windows)!
Last ned (mac)!
Les guider!
Offisiell side!
Norsk side!

windowscrop


Hvilket grafikkprogram bruker du? Synes du dette innlegget var nyttig?
hits