september 2010

Trenger musikktips

21:09 // 30.sep.2010 // Annet // 13 kommentarer

Skal ta bussen hjem i morgen, trenger musikktips. Noen som vil hjelpe meg?

Katt VS hund

17:49 // 27.sep.2010 // Annet // Ingen kommentarer

Sminke: NARS Cosmetics

22:47 // 25.sep.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

Jeg har endelig fått bestilt og mottatt sminke fra NARS Cosmetics. Har lest utrolig mye positivt om sminken, og det ser veldig dyrt ut. Det er egentlig ganske dyrt også...

Sheer Glow Fundation
Bestilte denne i den lyseste fargen, Siberia, og den var utrolig nok litt for lys for meg. Ihvertfall etter sommeren hvor jeg har fått litt farge i ansiktet. Til vinteren blir den nok perfekt. Jeg har lest og hørt masse bra om denne, selv for folk med fet hud. Den ser fantastisk bra ut på, utenom i pannen min. Det er på grunn av huden min, som er ganske vanskelig for tiden. Koster $42, men for oss som bor i Norge kan man kjøpe den på HQhair for £29.

Liquid Fundation Pump
Denne synes jeg var nødvendig å kjøpe med fundationen for å ha mer kontroll. Den funker bra og kan stenges av. Koster $6.

Blush
Kjøpte i fargen Orgasm som jeg har hørt så mye bra om. Den blir ikke for kraftig i fargen og den ser bra ut. Men fordi jeg har kalde undertoner og veldig lys hud, så ser den ikke superbra ut på. Den kan brukes til alle hudfarger, men den ser nok best ut på de som ikke er likbleike, som meg. Koster $26, og for nordmenn kan den kjøpes på HQhair for £19.50.

Det var egentlig det jeg kjøpte. I tillegg fikk jeg med to prøveeksemplarer av Orgasm Illuminator og neglelakk i fargen Orgasm. Illuminatoren har jeg ikke prøvd, men neglelakken er kjempefin i fargen!

Sminke: MAC Cosmetics

12:50 // 22.sep.2010 // Skjønnhet // 7 kommentarer

Helt siden jeg begynte å få skikkelig sminkedilla (for nesten ett år siden) har jeg lest masse positivt om MAC sine produkter. Nå som kjæresten skulle til USA i begynnelsen av september, benyttet jeg muligheten til å bestille litt. I mine øyne er MAC produkter ganske dyre, men nå er jo jeg gjerrig og fattig.

Pro Eye Makeup Remover
Jeg begynte å gå tom for sminkefjerneren som jeg har hatt i en god stund, så nå tenkte jeg å prøve noe nytt. Øynene mine er ganske følsome for sminkefjerner, men jeg har også veldig dumme øyevipper. Jeg må vanligvis skrubbe lenge for å bli kvitt sminken rundt øynene, og har pleid å våkne opp som en panda uansett. Denne sminkefjerneren funker kjempebra, og den svir ikke i det hele tatt. Koster $18 i USA, men vet ikke hva den koster i Norge.

FIX+
Har hørt mye bra om denne og jeg liker den. Men jeg skønner ikke helt poenget. Den lukter godt, og den fukter huden, men synes ikke huden blir mindre tørr på en måte. Veldig vanskelig å forklare. Tror kanskje jeg må bruke den litt mer før jeg kan bestemme meg om den er verdt å kjøpe igjen. Koster $19 i USA, vet ikke prisen i Norge.

Brush Cleanser
Denne har jeg ikke prøvd enda, så kan ikke si så mye om den. Håper å få prøvd den i kveld. Jeg ble imponert over størrelsen på den. Det er ganske mye i den (233 ml), så jeg tror den holder lenge. Koster $12 på i USA, tror den koster 100 kroner i Norge (kilde).

Set Powder
Finner det ikke på siden til MAC mer, noen som vet om det er ute av produksjon eller hva som skjer? Har i fargen Porcelene, tror det var det eneste valget. Selve pudderet ser hvitt ut, men det er egentlig gjennomsiktig. Jeg har brukt det, og liker det. Det er mye i boksen, så den holder nok ganske lenge. Så snart jeg har fått litt orden på huden, og prøvd det litt mer, så skal jeg skrive en omtale (tror jeg).

Studio Finish Concealer
ENDELIG! En concealer som er lys nok. Min hud er superlys, og det er veldig vanskelig å finne produkter som er lyse nok. Jeg har i fargen NW15 og NC15, men jeg har brukt NC15 mest. Har en del kviser for tiden, men pleier ikke å ha ringer under øynene. Concealeren skjuler kvisene godt og det ser naturlig ut. Den gjør ikke kvisene værre, men ikke bedre heller. Koster $16.50 per stykk i USA, vet ikke pris i Norge.

Duo Adhesive
Jeg har som mål å lære meg å ta på falske øyevipper, derfor kjøpte jeg Duo Adhesive som er det beste limet til falske øyevipper. Har prøvd det litt på meg selv, og det holder bra. Tok på falske øyevipper på ei venninne av meg når hun skulle ut, og den ene satt fremdeles på neste morgen. Den andre hadde falt av i løpet av natten. Hun har aldri klart å ha på falske øyevipper en hel kveld før, så jeg kan trygt si at dette limet holder. Koster $8 på MAC sine sider, koster 80 kroner for halve størrelsen på Makeupmekka.

Noen andre som har sminke fra MAC?

Bryter alle løfter...

22:08 // 21.sep.2010 // Dagbok // Én kommentar

Jeg sa at det skulle komme ett eller flere innlegg om sminken jeg har kjøpt i det siste, men jeg løy. Det ble for sent. Måtte jo se nyeste episode av Gossip Girl, og så fulgte jeg med på blogg.no sitt nettmøte. Men i morgen kommer de...

Sminke og stuff fra USA - Intro

15:47 // 21.sep.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg skulle egentlig begynt med disse innleggene forrige uke, men jeg hadde ikke tid. Planen er å organisere innleggene etter hvor jeg har kjøpt tingene. Har tatt bilder av sminken min fra MAC og NARS, så de innleggene håper jeg å få laget i kveld. Resten kommer fortløpende.

Her er innleggene som kommer til å komme de neste dagene (eller ukene):

  • MAC
  • NARS
  • Cherry Culture
  • Ulta
  • Model21

Etter hver kommer det også til å komme fra Sigma og PrettySkin4Less. Men de rakk ikke frem før Kris dro fra USA, så de skal bli sendt over nå snart. Håper at jeg har de innen høstferien.

De innleggene som kommer nå kommer ikke til å være omtaler om produktene, det skal jeg håpe å få til utover høsten. Har jo endel ting som skal testes.


En av tingene jeg har kjøpt. Noen som vet hva det er?

Telefon, endelig lansert

21:49 // 15.sep.2010 // Data og IT // 4 kommentarer

Jeg har ventet leeeenge på en ny telefon. Min HTC Cruise sluttet å funke for et par måneder siden. Siden den gang har jeg brukt min gamle Nokia. Ikke det at jeg ikke liker Nokiaen min, den er ganske fantastisk, men etter å ha brukt touch-skjerm i så lang tid er det litt rart å ikke ha det. Dessuten vil jeg ha med fulltastatur.

Så i dag skjedde det fantastiske. HTC Desire Z ble lansert. Den har ALT jeg vil ha i en telefon: HTC, Android, fulltastatur! Det er helt utrolig. Den skal komme til Norge i midten av oktober og koste rundt 4500 kroner. De som er interessert kan lese mer på Amobil.

Bilder fra photoshooten med Heidi

13:18 // 14.sep.2010 // Bilder // 18 kommentarer

Nå har min søte venn/samboer/fotograf fått seg blogg, sjekk den her: heidiriber.blogg.no. Jeg så også at hun har lagt ut to av bildene hun tok av meg. Så som den snille personen jeg er, så stjeler jeg de for å vise de på min blogg også.

Hva synes dere?

Har fått meg MASSE ny sminke i dag!

19:09 // 11.sep.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

I dag har Kris kommet hjem fra USA, og da har han tatt med masse sminke som jeg har bestilt. Det er fra MAC, NARS, NYX +++ Skal prøve å få laget et ordentlig innlegg med bilder i morgen etter Kris har dratt.

I dag har jeg vært modell

20:54 // 07.sep.2010 // Dagbok // Én kommentar

Ja, merkelig nok har jeg stått modell i dag. Det er min fotografspire av en samboer som ville ta noen bilder, og siden jeg var den eneste tilstede, så ble det meg. Jeg har aldri stått modell før, og tenkte bildene kom til å bli helt forferdelige. Heidi var derimot kjempeimponert og kaller meg nå for Vendela. Skal se om jeg får lov til å legge ut noen bilder til dere, men det blir nok ikke før i morgen. Ho skal jo få lov til å redigere de først...
hits