september 2009

Programtips

18:47 // 27.sep.2009 // Data og IT // programtips // 4 kommentarer

Jeg tenkte jeg skulle  dele mine programtips, dataprogrammer altså. Hva vil du vite om?

Rolig helg

20:03 // 26.sep.2009 // Dagbok // house tur hjemme kris // Ingen kommentarer

I går satt jeg og så på tv. Kris skulle ikke komme hjem før natten en gang, så jeg tenkte at jeg ble sittende alene resten av kvelden. Så hørte jeg plutselig noen som gikk i etasjen over, og jeg ble skikkelig nervøs. Tenkte at det var en tyv eller en psyco. Jeg hørte skritt i trappen og da grep jeg etter mobilen. Akkurat da kom Kris frem. Han hadde tatt et tidligere fly. Det var veldig deilig å ha han hjemme igjen.

Dagen i dag har vi ikke gjort så veldig mye, utenom å gå på tur. Ja, jeg har beveget meg. Det er et mirakel. Så derfor skal vi bare slappe av i kveld. Spise spareribs og se på noen episoder av House MD er planen, men kanskje det går en film på tv vi vil se isteden.

63housemd

Privatlærer

20:32 // 24.sep.2009 // Dagbok // innlevering pappa matte // Én kommentar

Til jul ønsker jeg meg en privatlærer. Hvorfor? Fordi jeg sliter med å få til matta. Har jobbet med innleveringsoppgavene i hele dag, og jeg mangler fremdeles å føre de inn. Men det kan jeg gjøre i morgen...

Nå er jeg hos pappa. Det er veldig deilig for onde stemor er ikke her. Også er det internett her <3

derivation4


Monsteroppvasken

11:05 // 23.sep.2009 // Dagbok // oppvask skole matte // Én kommentar

Det var utrolig deilig å sove i natt. Sov som en stein i nesten 12 timer. Er fremdeles litt trøtt, men det blir nok bedre utover dagen.

Jeg har 2 viktige ting jeg må få gjort før jeg drar på skolen:
  1. Matteoppgaver (føles som det er hundre stykk)
  2. Monsteroppvasken
Og jammen fikk jeg ikke tatt denne monsteroppvasken. Det var oppvask fra fredag til nå. Gadd ikke tørke den da, ikke enda ihvertfall.

Jeg vurderer om jeg får tid til å jogge en liten tur også. For å være helt ærlig så tror jeg ikke det. Matteoppgavene skal visst være ganske vanskelige, og jeg vil ha de fleste gjort innen matteøvinga begynner. Jaja...

cimg0353

Guitar Hero 5

20:15 // 22.sep.2009 // Dagbok // 5 house guitarhero spill // 2 kommentarer

I dag kjøpte jeg meg endelig Guitar Hero 5, og det var verdt hver krone. Jeg har bare spilt et par sanger, men jeg gleder meg til neste gang. Jeg har også kjøpt Guitar Hero Metallica i gave til Kris. Han har sagt han ønsker seg det spillet, og jeg gleder meg så sinnsykt til han får det. I tillegg kjøpte jeg 3 sesonger av House MD. De har jeg ønsket meg lenge.

Uheldigvis er jeg ikke helt i form for tiden. Jeg sov 5 timer natt til i går, og bare 4 timer i natt. Så nå er jeg helt utkjørt. I natt skal jeg ta en sovetabelett sånn at jeg får sove lenge ihvertfall.

guitarhero5

Jeg har valgt hvem som skal faa nytt design

19:59 // 20.sep.2009 // Annet // Én kommentar

Dere faar vite resultatet og hvorfor naar jeg er ferdig.

Vil du ha nytt design?

13:45 // 20.sep.2009 // Annet // design blogg // 26 kommentarer

Det er søndag og jeg kjeder meg. Derfor vil jeg lage design til en person. Bare skriv linken i kommentarfeltet så trekker jeg ut den som trenger det mest!

Blogg vs. Blogg

13:07 // 19.sep.2009 // Blogg // bloggvsblogg lorrainehilton blogg // 9 kommentarer

Lorraine Hilton har valgt ut meg til å delta i en blogg vs. blogg. Jeg er så utrolig overrasket og glad, for Lorraine er ei av de største bloggerne. Hun er også en av de bloggerne jeg har størst respekt for.

Hvor vil du reise?

12:44 // 19.sep.2009 // Reise // reise galapagos ferie maldivene praha // 7 kommentarer

Det er så mange fantastiske steder i verden, og jeg vil se alle. Her er noen av de stedene jeg vil aller mest:

Praha
Jeg har vært her et par ganger, men jeg vil alltid tilbake. Praha er hovedstaden i Tsjekkia, og en utrolig vakker, historisk by. Mat og drikke er billig, shopping er ikke så dyrt det heller.

old town square and tyn church prague czech repu

Maldivene
Maldivene er en øygruppe i Det Indiske Hav, øst for Afrika. Det virker som paradis og jeg skal besøke det engang. Mamma og stefaren min har vært der to ganger nå, og de er storfornøyde. Jeg håper bare jeg får råd til å besøke Maldivene før de er under vann...

another day in paradise maldives

Galapagos øyene
Jeg har lyst til å dra til denne mystiske øygruppen, kalt Galapagos. Øygruppen ligger vest for Equador, i Stillehavet. Disse øyene er kjent for sitt unike dyreliv, og mange arter kan man bare se her.

galapagosislands

Dette er jo bare noen av de få stedene jeg har lyst å dra til. Hvor vil du dra?

Kjedelig fredag

17:08 // 18.sep.2009 // Dagbok // vaske mat rydde klær // Én kommentar

I dag har jeg vasket og ryddet huset. Kjedelig som alltid, men det var på tide. Jeg har også ryddet vekk sommerklærne mine, noe jeg ikke har gjort på mange år. Siden det er så lenge siden sist var jeg egentlig veldig i tvil om hva jeg skulle pakke ned, så jeg pakket det meste. Skal jo fylle opp med nye klær igjen snart.

Kris kommer sent hjem i dag, for han skulle til Arendal en tur. Vi skal ha biff og fløtegratinerte poteter når han kommer hjem. NAM, gleder meg!

bigstockphotoraresteak1471404

Jeg har bestilt nye klær fra forever21.com

19:00 // 17.sep.2009 // Dagbok // forever21 klær // 13 kommentarer

Siden jeg ikke dro til London, og ikke skal ut å reise på en stund, fant jeg ut at jeg ville bestille klær fra min absolutte favoritt nettbutikk. Forever21 har de kuleste klærne. Gleder meg masse til jeg får de.

Bestefars begravelse

14:31 // 16.sep.2009 // Dagbok // bestefar begravelse // Én kommentar

Hei hei. I går kom jeg hjem etter å ha vært i bestefars begravelse. Det var tungt, virkelig tungt. Begravelsen var kristen, noe jeg ikke er så begeistret for siden jeg ikke er kristen. Presten gjorde en god jobb da, så jeg får vel bare "suck it up". Det er tungt å se at alle er så lei seg, og jeg var jo ganske lei meg selv. Jeg velger å tro at bestefars sjel fremdeles er med oss, og at han ikke er borte. Det gjør ting litt lettere...

All by myself

10:18 // 14.sep.2009 // Dagbok // begravelse alene skole london // Ingen kommentarer

Mens resten av klassen har dratt til London sitter jeg igjen hjemme. I dag drar vi til Egersund, og i morgen er bestefars begravelse. Jeg gruer meg, men det skal bli godt å bli ferdig med det også. Så er det tilbake på skolen hvor jeg kommer til å være ganske ensom egentlig. Jaja, det er bare en uke...

lonely1

Sprell fra en liten kattepus

15:43 // 13.sep.2009 // Dagbok // pus katt sascha // 7 kommentarer

Sascha begynner å bli stor nå, men ikke så stor at hun har fått vett. Derfor gjør hun en del dumme og lite gjennomtenkte ting. Selvfølgelig er det ikke lett å få tatt bilde av alt, men noen bilder har jeg da fått.

Det var en stund hun skulle klatre opp i alle trær hun ikke klarte å komme seg ned fra. Ganske plagsomt når den klatrer opp igjen rett etter man har hentet den ned. Nå har den heldigvis sluttet da, eller så har den lært seg å klatre ned.

dsc0771 dsc0777

Hun har også en tendens til å legge seg i printeren min for å sove/leke.

dsc0786 dsc0790

En annen irriterende ting er at hun hele tiden skal leke i sluket i dusjen. Hun klarer faktisk å få av lokket som dekker sluket før hun stapper hodet nedi.

dsc0809 dsc0812

Det var også en liten periode hvor hun veltet vannskålen sin hele tiden.

dsc0793 dsc0792

Da vi satte sammen IKEA møblene fant hun ut at den ene kunne brukes som hule.

dsc0801 dsc0804

Ellers er hun bare søt og grei (når hun ikke biter), og sover der hun vil.

dsc0797 dsc0813

I'm sorry

12:43 // 12.sep.2009 // Dagbok // skole // Ingen kommentarer

Okay, jeg skjønner det at jeg er blitt dårlig til å blogge jevnlig. Jeg tenker på det, men blir ikke blogginnlegg av den grunn. Skolen tar opp mye tid. Mye mer enn jeg trodde, men hvordan kunne jeg vite at man faktisk må gjøre noe for å bli ingeniør? Skal komme med et innlegg senere, må bare manne meg opp til å løsrive meg fra tv'en.
So long :)

nemi

Hva skal du stemme?

19:39 // 03.sep.2009 // Dagbok // politikk stemme valg // 15 kommentarer

Jeg er virkelig usikker på hva jeg skal stemme. Derfor spør jeg deg. Hva skal du stemme og hvorfor?

vote

Litt om dagen i dag

20:06 // 02.sep.2009 // Dagbok // sliten skole // Ingen kommentarer

Det har ikke vært noe spennende som har skjedd i dag. Har egentlig ikke vært nødvendig å være på skolen i dag, så blir litt irritert. Klokken 10 begynte kjemi-øvingstimen. Der blir det egentlig ikke gjort noe fornuftig. Så satt vi og ventet i over 4 timer på at neste time skulle begynne. Da skrev vi oss på en liste, for å så gå. Jeg blir så trøtt av slik venting, og hadde veldig vondt i hodet på veien hjem.

exhaustedbyartichaut

Bestefar er død...

22:10 // 01.sep.2009 // Dagbok // bestefar død // 5 kommentarer

Det kom ikke som noe sjokk på noen av oss, for han har vært dårlig lenge. Likevel er det tungt. Han er den første i familien, av de jeg har vært knyttet til, som dør. Det kommer til å bli flere, men jeg håper det er lenge til...

Bestefar var kjempesnill. Han hadde alltid godteri til oss, og da vi var små laget han mange leker til oss. Da vi kom på besøk var vi alltid med i fuglehuset hans for å stelle med fuglene. Han hadde også fisker. Bestefar var litt spesiell også. Selvom han fikk diabetes type 2, var han veldig glad i søt mat. Omtrent hver gang vi var på besøk måtte vi ha med napoleonskake. Og om vinteren måtte vi ha med marsipan.

Han stolte ikke på at folk kunne gjøre ting ordentlig, så han holdt et øye med folk for å se at ting ble gjort riktig. I blant kom han med kommentarer. En gang satt han på da jeg drev og øvelseskjørte. Jeg kom til et kryss, og han synes ikke jeg stoppet tidlig nok, så bak i bilen hørte jeg "stopp". Ikke med sint eller skremt stemme, bare bestemt. Slik var bestefar...

funeralflowers

R.I.P Bestefar, du vil alltid bli husket for den du var, ikke den du ble i slutten...

hits