august 2010

Mitt nye liv i Oslo

17:07 // 31.aug.2010 // Dagbok // 2 kommentarer

Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om mitt nye liv. Jeg har flyttet til Oslo for å gå på Bjørknes. Der skal jeg ta R1+R2, økonomi og engelsk. Jeg har bare hatt økonomi og engelsk til nå, men det virker veldig lovende, og jeg gleder meg masse til å gå her.

Jeg bor sammen med 3 av mine beste venninner og en kjæreste til en av de. Så vi er 5 stykker i et kollektiv. Kollektivet ligger i utkanten av Grønland, rett bak Oslo S. Så jeg bor ganske sentralt, men er nødt til å ta trikken til skolen. Rommet mitt er lite, men siden vi er så gode venninner som bor sammen, så tror jeg det skal gå greit.

Kjæresten er igjen i Risør, og det er jo ikke så kult. Det kommer til å funke fordi det er lett å pendle, men det er veldig rart å ikke bo sammen lenger. Jeg savner katten min også!

Jeg merker at dette ikke er et superspennende innlegg, men jeg tenkte at det var greit med litt info. Skal prøve å komme med noe mer interessant etter hvert...


Joakim Heltne Photography

21:40 // 28.aug.2010 // Annet // 4 kommentarer

Jeg tenkte jeg skulle nevne en fantastisk fotograf for dere her på bloggen. Han heter Joakim og tar utrolig inspirerende bilder. Dere kan jo sjekke han ut selv!

Høst antrekk

21:23 // 28.aug.2010 // Fashion // 5 kommentarer

Nå bor jeg i Oslo!

21:53 // 25.aug.2010 // Dagbok // 3 kommentarer

Skal forklare mer i morgen....

Review av diverse ELF produkter

14:24 // 22.aug.2010 // Skjønnhet // 11 kommentarer

Jeg har bestilt ting fra ELF 2 ganger nå, og tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg synes om de forskjellige produktene.
Liquid Eyeliner, i fargen Midnight
Det første jeg merker er at fargen er mye mørkere enn på bildet. Den er helt mørk blå. Så merker jeg lukten. Den lukter vondt, nesten litt som sprittusj. Utenom det er den faktisk ganske god. Den er ikke super pigmentert, men jeg synes faktisk den er ganske god. Den er like god som H&M sin dip-liner, men kosten til ELF er litt grovere.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja
  Waterproof Eyeliner Pen, i fargen Coffee
Denne ble jeg positivt overrasket over. Den er superlett å ta på, og absolutt anbefalt til de som vil lære å legge eyeliner. Fargen er litt mørkere enn den fremstår på siden. Lukt er det lite av. Denne eyelineren er kjempelett å legge tynn strek eller å legge tykkere. Om den faktisk er vannfast har jeg ikke testet. Eneste minuset er at korken har lett for å dette av med mindre man presser den hardt på.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Healthy Glow Bronzing Powder, i fargen Warm Tan
I begynnelsen likte jeg denne bronzeren, men så fikk jeg se meg selv i dagslys (ja, jeg hadde gjort den store tabben å sminke meg på badet). Jeg så skitten ut. Nå kan det ha mange grunner, som: Jeg har aldri brukt bronzer før, jeg er veldig hvit, dårlige koster ++. Fargen var fin synes jeg. Men den var veldig løs, og det var lett å få mye på kosten. (U)heldigvis datt denne i bakken og knuste. Det positive med denne er at den er ganske grei å få vasket vekk etter at den har knust.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei
  Clarifying Pressed Powder, i fargen Ivory
Når jeg fikk denne var lokket allerede litt ødelagt. Brukte den et par ganger til, og så ble lokket helt ødelagt. Går likevel ann å få lukket den da. Jeg trodde ikke jeg kom til å bruke dette pudderet, men jeg tok feil. Etter som jeg fikk lit sol i ansiktet og GloMinerals pudderet mitt ble for lyst, gikk jeg over til flytende fundation. Da bruker jeg denne på toppen. "Puten" som fulgte med til å ta på pudderet med kastet jeg med en gang. Pudderet er ikke fantastisk. Det dekker ikke bra, men nå er det ikke det jeg bruker pudderet til heller. Om du trenger et billig pudder til å ha over fundationen din så funker det helt greit. Hvis ikke ville jeg brukt litt mer penger på å kjøpe et annet pudder.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Eyelid Primer, i fargen Sheer
Jeg bruker denne omtrent hver dag. Jeg kan faktisk ikke si at jeg merker noen forskjell, men jeg velger å tro det. Den virker litt fettete i begynnelsen, men når man smører den ut føles det ganske så bra. Dette er min første øyeprimer, så jeg har ikke så mye å sammenligne med. Skal kjøpe meg en dyrere nå snart, så da legges nok denne vekk.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Mineral Infused Face Primer
Jeg har brukt denne et par ganger, men jeg kan ikke si at jeg merker noen forskjell. Den er virkelig god å ta på. Føles som silke. Den føles god i ansiktet også. Men utenom det gjør den ikke noe for meg. Kan ikke si at jeg føler at sminken sitter lenger. Det er jo en relativt rimelig primer, og den er sikkert grei hvis du vil prøve en primer. Jeg har ikke prøvd den i lange nok perioder til å si om jeg får kviser av den, men jeg tror det. Hvis ikke er det bare tilfeldigheter
Pris: £6.00
Karakter: 2/6
Kjøpe igjen? Nei
  Lipstick, i fargen Runway Pink og Nicely Nude
Jeg er litt splittet om jeg liker disse eller ikke. Det blir jo fine farger på leppene, men de er veldig like i fargen. De er mørkere i virkeligheten enn de fremstår på siden. Dessuten er de ikke noe fine uten lipgloss over. Runway Pink er mer brun, mens Nicely Nude er mer rosa. Nicely Nude er også litt lysere. Dette er helt greie lipsticks for en billig penge.
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Muligens
  Hollywood Eyelsahes Kit
Jeg fikk ikke disse på godt nok og de gikk rett i søpla. Nå må det legges til at jeg hadde dårlig tid, og at jeg aldri har klart å legge på falske øyevipper. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt bedre lim, tid og kunnskap, hadde disse vært ganske gode. De ser veldig pene ut i boksen ihvertfall...
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja, hvis jeg lærer meg å ta de på
  Blending Eye Brush
Jeg ELSKER denne! Bruker den hver dag. Den er kjempegod og myk, og røyter ikke. Jeg har faktisk tenkt å kjøpe flere av denne etter hvert. Denne er faktisk mykere enn mine Sigma koster, og passer bedre til å markere globallinjen (synes jeg).
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!
  Eye Shadow Brush
I motsetning til den forrige kosten, så hatet jeg denne. Den røytet masse, helt til jeg kastet den. Prøvde å vaske den, men det hjalp ikke. Det var ekstremt. Når jeg prøvde den på huden, var kosten alt for myk, så jeg endte opp å skrape øyelokket med metallkanten som holder hårene på plass. Var ekstremt skuffet over denne.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei!
  Eyelash And Brow Wand
Bruker denne også hver dag. En slik kost kan vel ikke bli dårlig egentlig. Kvaliteten virker god, og den henger fremdeles sammen. Den funker godt på både øyebryn og øyevipper. Vurderer å kjøpe flere av denne.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Fundation Brush
Jeg bruker denne til å legge på flytende fundation. Den funker bra, men jeg føler jeg ikke får vasket den ordentlig. En stund følte jeg også at det var mugg på den. Det kan selvfølgelig være noe annet, og etter en grundig vask var det borte. Dette er en god fundation kost, men jeg skal nok kjøpe en som er litt dyrere og se om jeg føler det er bedre.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Tror ikke det
Nail Polish, i fargene Dezert Haze, Smokey Brown og Mint Cream
Jeg digger disse neglelakkene. De er pene i fargen, og de er ganske gode å påføre. Jeg bruker underlakk, og to lag med ELF neglelakk, og så overlakk. Da holder det i 4-5 dager, noe som er ganske bra. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt en bedre overlakk, så kunne det vart i en uke. Man kan også klare seg med ett tjukt lag med neglelakk. Jeg skal absolutt kjøpe flere neglelakker herifra!
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!

Jeg synes det er verdt å kjøpe ELF sminken fordi det er så billig. Du kommer ikke til å bli fornøyd med alt, men det er så billig at det gjør ikke noe. Selvom f.eks H&M sminke også er billig, så er det faktisk ikke så god kvalitet som ELF sminken.

Noen tips:
  • De har ofte tilbud, så følg med på facebook siden eller bloggen.
  • De sender fra utlandet, så hvis verdien er over 200 kroner må du betale moms.
  • Ofte er det lettere å få oppgitt prisene i pund, for da er det lettere å se når man har £20, som tilsvarer omtrent 200kr
Har du bestilt fra ELF? Noen erfaringer?

Oslo

23:23 // 20.aug.2010 // Dagbok // Én kommentar

Jeg var i Oslo i går. Grunnen til det er at jeg skal gå på Bjørknes til høsten, og jeg var på infomøte. Det er funnet ut litt sånn i siste liten, og nå leter jeg for harde livet etter et sted å bo. Det er ingen enkel sak, akkurat. Men jeg har håpet oppe, og satser på at det går greit.

Egentlig så liker jeg ikke Oslo, og jeg ble ganske fortvilt i går. Jeg blir så deprimert av å være der. Så kom jeg meg opp til Frogner, og da steg humøret mitt. Jeg trives der, og det er jo bra. Så håper jeg kan bo på Frogner. Det hadde vært fint.Noen andre som har gått, eller skal gå, på Bjørknes?

I Oslo

13:51 // 19.aug.2010 // Dagbok // Ingen kommentarer

Oslo er et deprimerende sted. Skal på infomøte snart, og sitter på en kafé et sted på Oslo S(?). Skal snart gå og finne ut hvordan jeg tar trikk. Det tar nok en times tid...

Nytt design på plass

19:17 // 15.aug.2010 // Blogg // 25 kommentarer

Nå føler jeg meg relativt ferdig med designet. Det er noe småpirk igjen, som at designet ikke er midtstilt, men jeg orker ikke å ta det nå.


Det gamle


Det nye

Hva synes dere? Var det nye eller det gamle finest?

Dere trodde kanskje jeg var død...

11:56 // 15.aug.2010 // Dagbok // 2 kommentarer

Men det er jeg altså ikke. Jeg er en seig, liten jævel. Derimot så har jeg ikke hatt så veldig mye interessant å si. Jeg har vært hos farmor og farfar et par dager, og de hadde ikke internett. Også har jeg hatt litt småbesøk, og ellers bare ikke gjort noe.

Jeg tenkte at jeg skulle oppdatere litt om livet mitt på bloggen. Det er jo faktisk en personlig blogg, selvom det personlige noen ganger forsvinner litt i mengden av alt annet. Jeg har nemmelig kommet inn på Bjørknes til høsten. Ja, det betyr enda et år før jeg får begynt på min høyere utdanning, men jeg har (heldigvis) en plan. Så nå skal jeg ta opp noen fag, og forbedre noen karakterer.

Det skumle her er jo faktisk at jeg skal bo i Oslo et år. Siden jeg ikke er så veldig glad i mennesker, så kommer det til å bli sinnsykt skummelt. Men jeg er optimist. Så lenge jeg klarer å få meg et sted å bo med en egen do...

Jakten på et sted å bo har begynt, og det er ikke akkurat lett. Jeg er ikke sosial nok til å bo i et kollektiv, og jeg har ikke nok penger til å ikke gjøre det. Så derfor er jeg veldig avhengig av å få meg en jobb. Må til Oslo på tordag, og jeg satser på å gå på et par visninger, og kanskje søke litt jobber da.

Så nå vet dere hva som skjer i livet mitt. Skal prøve å oppdatere litt etter hvert...


Om jeg bare kunne bo slik...

Planlegger nytt design, hva synes dere?

17:09 // 14.aug.2010 // Blogg // 16 kommentarer

Nå er jeg egentlig gått lei av designet mitt og har tenkt å lage et nytt. Har kommet opp med et forslag som jeg føler er ganske bra, men er jo ivrig på å få høre hva dere andre mener også?Hva synes dere?

EOTD 5.august 2010

17:27 // 05.aug.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Jeg er blitt inspirert av The Makeup Side of Life og har tenkt litt på tanken å begynne med Eye Of The Day. Så jeg prøver meg i dag, og hvis ikke jeg føler for å fortsette, så fortsetter jeg ikke.


Øyenskygger: Coastal Scents 88 Shimmer
Eyeliner: Dipliner fra H&M
Mascara: Diorshow Iconic

Gratis design - Feather Lady

16:24 // 05.aug.2010 // Designs // 10 kommentarer

Nå er endelig designet klart for nedlastning. Alt du trenger å vite er i tekstfiler inni rar-filen. Du trenger et program til å pakke opp filen med, jeg bruker WinRAR. LAST NED DESIGNET HER! (Trykk på free user, og så download)Vil du se hvordan designet ser ut live? Trykk her!

Lurer du på noe er det bare å sende meg en mail, ne_1990@hotmail.com

Det var en liten fugl...

18:01 // 04.aug.2010 // Dagbok // Ingen kommentarer

Og så ble den død. Katten min har lært seg å fange fugler, og den kom stolt inn med en istad. Egentlig burde jeg ikke synes at det er trist, for det er jo egentlig et godt tegn. Likevel synes jeg ikke det er noe gøy å se de små, søte fuglene døde.
Så jeg tok den døde fuglen ut, og sa til katten at hun fikk fortsette å leke med den ute. Og det gjorde hun. Men uheldigvis tok det ikke lang tid før hun kom inn med en ny. Jeg bar den også ut i buskene, og siden har jeg ikke sett henne. Hun kommer vel snart med en ny til meg, tenker jeg. Kanskje hun prøver å hjelpe meg med middag...

Jeg har gått og ventet på dette egentlig. Det er naturlig at katter fanger små dyr, og hun er en usedvanlig rask katt. Nå som det er sommer er hun jo ute hele tiden også. Jaja, så lenge de ikke er levende når hun tar de inn, burde jeg være fornøyd.


Random bilde av pus

Har du et forslag til hvordan jeg kan få henne til å ikke ta med dyrene hjem?

Vinneren av konkurransen er trukket

17:55 // 02.aug.2010 // Konkurranser // 5 kommentarer

Og vinneren er Maren, som har bloggen hovdapus.blogg.no. Gratulerer til henne! Planlegger en ny konkurranse om 1-2 måneder, så fortsett å følge bloggen om du er interessert.


hits