august 2009

IKEA, you've made my living room

13:25 // 30.aug.2009 // Interiør // stue interiør ikea // 14 kommentarer

Det er lenge siden jeg har blogget nå. Skolen tar opp litt tid, også skjer det egentlig ikke så mye som er verdt å skrive om. MEN det har skjedd en stor forandring nå! På fredag dro Kris og jeg inn til IKEA i Oslo for å handle oss litt nye ting til stuen. Selvfølgelig brukte vi mer penger enn forventet, men det er verdt det. Vi brukte hele lørdagen på å sette ting sammen, og vi mangler fremdeles å sette sammen noen lamper.
Her er noen før og etter bilder:

1
Vi har kjøpt nytt salongbord, tv-seksjon, hylle og puter til sofaen.

2
Vi har også kjøpt et bilde til å ha på veggen.

3
Vi trengte å ha et sted å sette fra oss sko og jakker. Uheldigvis hadde de ikke den skohyllen vi ville ha, så vi bare kjøpte en billig (og stygg) skohylle isteden.

4
Endelig har vi en hylle i stua. Før var det ikke noe form for oppbevaring i stuen, men nå har vi en fin bokhylle!


Nå mangler vi bare å gjøre noe med spisekroken og kjøkkenet.

009 010

Planen på kjøkkenet er å male skapdørene hvite og sette på nye håndtak. Vi tar oss ikke bryet med å gjøre mer siden vi ikke eier huset...


En blogg jeg nettopp oppdaget

20:44 // 23.aug.2009 // Annet // elin blogg // Ingen kommentarer

Aldri før har jeg "anbefalt" en blogg her, og jeg kommer nok ikke til å gjøre det heller. Men for omtrent ett minutt siden kom jeg over denne bloggen: http://elindust.blogg.no/

Det blir kanskje rart å si, men jeg følte virkelig bloggen hennes. Den er pen å se på og hun skriver godt. Jeg ville tatt en tur innom om jeg ar deg ;)
http://elindust.blogg.no/

I dag og i går

22:22 // 22.aug.2009 // Dagbok // frisyre hår flytting grimstad skolen // Én kommentar

I går flyttet jeg tilbake til Risør. Jeg klarte bare ikke mer. Så nå leter jeg etter noe privat å leie isteden. Det er godt å være hjemme da, og jeg angrer ikke. Selvfølgelig var det en liten utfordring å få alle tingene mine inn i golfen. Jeg hadde jo tross alt med meg et skap og et nattbord. Men det gikk, utrolig nok.

178
Slik ser det ut når man bruker en Golf til å flytte med!

Skolen virker artig da, og det er mange hyggelige folk. Vi hadde prosjektarbeid fra onsdag til fredag, og på fredag fremførte vi det forran klassen. Jeg er veldig fornøyd med gruppen jeg er på, alle er virkelig topp. Jeg gleder meg egentlig til resten av skoleåret. Også skal vi på klassetur til London i september, det blir dødskult!

Dagen i dag har jeg for det meste brukt i Tvedestrand. Jeg hadde time for å klippe meg kl 12.00. Det var utrolig deilig. Jeg skulle ha vært hos frisøren for et halvt år siden, og jeg hadde spart opp alt for mye hår. Nå er heldigvis mye av det borte, og jeg føler meg (og ser ut) som et nytt menneske. Kris hadde time kl 16.00 og det var en stund å vente i en så liten by. Men det gikk, og mens Kris var hos frisøren møtte jeg Maria. Hun hadde også vært hos frisøren, og hun var blitt VELDIG blond! Det er veldig rart å se, for Maria har hatt sin naturlige farge mesteparten av tiden. Resten av kvelden skal jeg tilbringe forran tv-en og spise hjemmelagde hamburgere!


Image Hosted by ImageShack.us

De første dagene...

19:40 // 18.aug.2009 // Dagbok // Ingen kommentarer

Dagen jeg flyttet var rett og slett jævlig. Jeg grein hele tida, og Kris måtte overnatte i den lille hybelen. 2 stykker på en seng på 90 cm + en deppa jente = lite søvn. Jeg virkelig hater den hybelen, og jeg kommer til å flytte tilbake til Risør. Skolen virker helt grei, og jeg er blitt kjent med et par nye mennesker. Det er fadderuke på skolen nå, men jeg orket ikke være med i går, så jeg la meg klokka 21. Og i dag dro jeg til Risør for å være med Kris litt. I tillegg kommer Karoline snart på besøk.

I dag flytter jeg, men jeg vil virkelig ikke!

13:00 // 16.aug.2009 // Dagbok // flytting // Én kommentar

Jeg har ikke pakket noe enda. Prøver å utsette det så lenge jeg kan. Jeg har ikke lyst, rett og slett. Jeg vil ikke bli kjent med nye mennesker, og jeg vil ikke på skolebenken igjen heller. Tror ikke jeg kommer til å få sove noe i natt, jeg kommer bare til å sitte og grine...


I morgen flytter jeg

22:47 // 15.aug.2009 // Dagbok // flytting // Én kommentar

Jeg gruer meg litt egentlig. Det blir ikke noe gøy å ikke bo med Kris mer. Jeg er ikke en menneske-person, og for å være helt ærlig føler jeg meg ikke klar for å være sosial i en uke og skaffe meg nye venner. Jeg har egentlig ikke lyst til å gå tilbake på skolebenken heller. Men hva kan jeg gjøre?

Pakking har det blitt lite av. Jeg har vel praktisk talt ikke pakket en eneste gjenstand enda. Men jeg har fått noen småting av mamma da. Det virker som om mange av vennene mine gleder seg til å komme seg vekk og bo for seg selv. Jeg  vil jo fortsette å bo med Kris. Uheldigvis er det for lang avstand til at jeg orker å pendle. Jaja, får se hva som skjer...

movingboxes

WARNING: Deppeinnlegg

22:22 // 14.aug.2009 // Dagbok // deppe kris // 8 kommentarer

Jeg er litt irritert nå. Det er egentlig mange ting som irriterer meg for tiden, men den som topper listen er kjæresten min. Jeg spurte i går om han hadde lyst å komme hit i dag, men han var trøtt og trodde ikke han gadd. I dag er han med broren sin og rydder i båten hans. Vi har ikke sett hverandre så mye i sommer, og nå flytter jeg ut. Jeg tenkte at vi kunne bare ha vært litt sammen før jeg må stresse med flyttingen. Men nei...

Vi har problemer, men han ser det ikke. Han er alt for opptatt med alle andre. Jeg skjønner at det ikke har vært lett å ha foreldrene sine boende i etasjen over i en mnd når han er vant til å bo alene. Jeg skjønner at det er tungt at både bestefaren og farmora døde i løpet av sommeren. Jeg skjønner også at det er vanskelig for han at alle vennene nå er avgårde på skole og militæret. Men hvorfor skal det at naboen til bestefaren klager på et tre i hagen hans bety mer enn at jeg skal flytte og at forholdet sliter?

Det er mulig at jeg ikke orker mer. Han er ikke så lett. Man ser splinten i sin brors øye, men ikke bjelken i sitt eget. Han har klaget i et halvt år på at han bruker så mye penger på mat, men mens jeg var i Afrika brukte han 15 000 på øl og hamburgere! Jeg blir jo irritert, for han har kjeftet på meg over så lang tid og så bruker han masse penger på ingenting.

alone460

Men det kan jo hende at det bare er meg som oppfører meg bitchy. Selvfølgelig synes jeg at det er greit at han hjelper broren sin. Det er ikke noe galt i at han bryr seg, men jeg vil også at han skal bry seg om meg! Jeg er jo redd for at vi ikke skal få sett hverandre nok, og at vi skal miste følelsene for hverandre. Jeg elsker han jo, og det siste jeg vil er å miste han!

Unnskyld for dette deppeinnlegget, men jeg trengte bare å få det ut. Jeg vil ikke sitte inne med det å bli bitter uten at det egentlig er noe å bli bitter for.

Nytt design

20:04 // 14.aug.2009 // Blogg // design // 10 kommentarer

Ja, nå har jeg nytt design igjen. Jeg er utrolig fornøyd med det. Hva synes du?

eks

Dette er meg, Nora

19:42 // 14.aug.2009 // Blogg // Ingen kommentarer

Navn: Nora
Alder: 19 år
Høyde: 160 cm
Sivilstatus: Samboer med min fantastiske kjæreste Kristoffer aka. Kris

Jeg er ikke høy, tynn og ser ut som en modell, men jeg har det fint fordiom. Nå bor jeg i Risør med kjæresten min og katten vår. I høst begynte jeg på byggdesign (ingeniør) i Grimstad, men det var ikke noe for meg. Så nå for tiden går jeg bare hjemme og håper på å få en jobb snart.

Mine interesser er utrolig varierte. Jeg liker mote, sminke, hår, politikk, dyr, web, design, tegning, fotografi og masse mer. Derfor er bloggen min en fin blanding av ulike temaer. Jeg liker når folk leser og kommenterer, men det er ikke derfor jeg skriver. Jeg trenger rett og slett å skrive fordi jeg må lufte tankene i blant.

Første møte med hybelen

18:52 // 13.aug.2009 // Dagbok // hybel // Ingen kommentarer

I dag var jeg og så på hybelen min for første gang. Jeg ble faktisk positivt overrasket. Jeg er rett ved en butikk. Hybelen er i første etasje og jeg er på baksiden, ut mot hagen. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bilder fordi kameraet hadde ikke mer strøm, men jeg skal legge ut bilder igjen snart.

Inne i hybelen var det seng, 2 hyller, bord, stol og pult. Det var et klesskap ute i gangen, men jeg tror jeg vil ha klesskap inne på rommet isteden. Jeg gruer meg litt til å flytte, men samtidig tror jeg det kommer til å bli greit.

Sanger jeg har dilla på nå!

23:00 // 12.aug.2009 // Dagbok // sanger musikk dilla // 10 kommentarer

Dette er noen av sangene jeg hører på for tiden:

Den siste sangen, Closer av Kings of Leon, har jeg hørt på i et par måneder og jeg går bare ikke lei. Jeg synes den er så utrolig fasinerende!!!

Jeg digger stratos reklamen!

21:16 // 11.aug.2009 // Dagbok // reklame stratos // Ingen kommentarer

Denne reklamen er så fantastisk! MU!!!!

Hvordan skal jeg klippe meg?

19:26 // 11.aug.2009 // Dagbok // hår // 12 kommentarer

Jeg har funnet ut at det er på tide at jeg går til frisøren, det er tross alt et halvt år siden sist. Men jeg lurer på hvordan, for jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg liker egentlig å ha langt hår, slik som jeg har nå. Det er enkelt å sette opp, men siden jeg har så tjukt hår blir det veldig tungt. Så tenkte jeg at jeg kanskje skulle klippe meg slik at håret rekker til skuldrene, slik som jeg hadde før. Men jeg er usikker på om jeg egentlig kler det....

Derfor legger jeg ut noen bilder, og så får dere bli med å hjelpe meg til å finne ut hvordan jeg skal ha det. Jeg har også noen bilder med forskjellige farger, for jeg lurer på om jeg skal farge det også...

kb picture 380 picture 596 picture 678 
tue aug 11 191956
Slik ser jeg ut nå

sko med høy hel og som er helt ubrukelige...

22:03 // 10.aug.2009 // Fashion // sko // 3 kommentarer

Jeg vil ha nye sko som jeg ikke kan gå ordentlig på og jeg aldri får brukt!
gojane206376954475 gojane2063117395530 gojane2063449527502 gojane2064836160401 gojane2067136492733 gojane2067586178666

Alle skoene er fra GOjane.com

Til deg som kunde

19:06 // 07.aug.2009 // Dagbok // butikk // 5 kommentarer

Hei!

Jeg har nå jobbet i 2 uker på den lille butikken ute på Lyngør, og det synes jeg for det meste er veldig hyggelig. De andre som jobber der er fantastiske, sjefene er supre og de fleste er i godt humør bare fordi det er så utrolig deilig å være på Lyngør. MEN det er da noen ting som irriterer meg og jeg bare må få ut:

Det skader ikke å være hyggelig! For oss som jobber med mennesker hele dagen er det alltid koselig med et smil. Det koster deg ikke mye, og man blir faktisk gladere av å smile.

Jeg vet du har mynter! Når jeg spør deg om du har mynter, og du sier nei, vet jeg at det er fordi du er lat. Vi trenger ofte småmynter og jeg kan se at lommeboka di er fyllt med mynter, jeg hører de også.

Jeg vet ikke allt! Vi må ikke pugge alle prisene for å få jobb i butikk og jeg kan ikke vite prisene på alle varene vi har i butikken. Om du lurer kan jeg sjekke det for deg, men da må du hente varen. Ellers kan du se på hyllen, det står ofte der. Jeg vet heller ikke om de har grillkull inne på fastlandet eller om Lyngørporten leier ut enkeltrom.
grocerystore777166

Jeg er et menneske selvom jeg sitter i kassa! Selvom jeg jobber i butikk har du ikke rett til å være overlegen. Jeg er like mye verdt som du er, og du vet ikke noe om meg og min familie. Du tror du er bedre, men jeg vet alt du handler!

Det koster deg én krone for en pose, for oss koster det mer! Jeg vet at det er finanskrise og at folk ikke har så mye sparepenger, men bæreposene er ikke stedet å spare. Jeg kan se at du trenger mer enn én pose, og jeg ser at du tar to selvom du bare har betalt for én. Hvis du vil spare penger kan du kutte ned på øl og biff!

Det er ikke jeg som bestemmer prisene! Det er greit at det koster mye for mat, jeg synes også det er dyrt. Men det er ikke jeg eller noen av de andre i butikken som bestemmer prisene, så det hjelper ikke å klage til oss.

Bare fordi du har møtt sjefene mine en gang har du ikke rett til å kjefte på meg! Jeg vet at du føler deg viktig fordi du har møtt sjefene mine. Jeg har også møtt de, mest sannsynlig flere ganger enn du har. Om du synes jeg gjør en dårlig jobb kan du gå til de å si det isteden.

Jeg setter pris på at du rydder etter deg! Jeg ser at du roter. Du legger ikke ting der du fant de, og jeg er nødt til å rydde opp etter deg. Det er ikke mye arbeid å legge noe du ikke vil ha på plass der du fant det, og hvis alle gjorde som deg hadde butikken sett ut som helvete.

Jeg stjeler ikke penger fra deg! Når bankterminalen ikke funker er det ikke min feil, og jeg stjeler ikke penger fra deg. Om du må trykke inn koden din to ganger betyr det ikke at vi får dobbelt så mye penger, men at det ikke gikk første gangen. Dessuten tror jeg ikke du dør om du må betale 160 isteden for 80.

Du kan handle flere ganger! Du trenger ikke løpe rundt å finne halve handlelisten etter jeg har slått inn alt, en ting om gangen, selvfølgelig. Da kan du heller betale og gå inn i butikken igjen. Eventuelt kan du tenke deg om en ekstra gang før du går til kassen.

Det er nok en del mennesker som kjenner seg igjen i dette, både kunder og ansatte. Det er ikke mye som skal til før man gjør dagen til et annet menneske bedre.

To poser?
Vil du ha kviteringa?
Ha en fin dag!

Nytt design

15:16 // 04.aug.2009 // Blogg // design // 12 kommentarer

Ja, nå har jeg laget nytt design. Det er ikke så veldig fint, så beholder det nok ikke lenge...

Noen bilder fra safari

23:19 // 03.aug.2009 // Bilder // afrika safari bilder // 9 kommentarer

Jeg har nå funnet frem noen av de bildene jeg tok da vi var på safari :)
 dsc0061 dsc0085 dsc0304 dsc0110 dsc0023 dsc0133 dsc0159 dsc0340
Bloglovin'

14:33 // 03.aug.2009 // Blogg // Ingen kommentarer

Jeg har fått hybel!

14:24 // 03.aug.2009 // Dagbok // hybel uia grimstad // Ingen kommentarer

Nå har jeg gått i et par uker og bekymret meg for hvor jeg skal bo til høsten. Søkte på studentboliger, men med 4000 søkere på UiA Grimstad og bare 1200 fikk jeg selvfølgelig ikke en av de. Jeg har sett rundt på finn.no, zett.no og hybel.no, men de fleste har vært for dyre. Så fikk jeg nettopp en telefon fra SiA, hvor de sa jeg hadde fått en av studentboligene via en loddtrekning! Det hadde jeg aldri trodd. Mirakler skjer!!!!

To kule topper fra forever21.com

13:07 // 03.aug.2009 // Fashion // forever21com topper // 9 kommentarer

Jeg har så utrolig lyst på disse toppene, de er jo utrolig kule!
6304256801imsobloggingthis 6383204802fino


hits