juli 2010

Ikke så mye blogging i helgen

00:07 // 30.jul.2010 // Dagbok // 2 kommentarer

Skal til bestemor og hjelpe henne med å sette opp nytt kjøkken. Kommer hjem på søndag, og da trekker jeg vinneren av konkurransen min. Skal prøve å reklamere litt for konkurransen når jeg er der. Jeg er blitt stormannsgal og vil ha maaange lesere, og tjene masse penger på bloggen. Så skal jeg kjøpe dyre klær, bo på et fint sted, og motta masse sponsorgaver (som jeg selvfølgelig ikke skal dele med leserene mine)...

Okay, det ville jeg nok ikke gjort, og om jeg gjør det, så må dere si ifra. MEN jeg tror jeg skal se om jeg kan ha litt reklame på bloggen, for til høsten skal jeg nok bo inni Oslo, og det er dyrt. Så da trenger jeg litt ekstra penger. Skal fortelle mer om det etter helgen. Og da skal jeg se om jeg kan gjøre klart gratis designet også.


Hva skal dere i helgen?

Polyvore: Rock Out

18:20 // 26.jul.2010 // Fashion // 6 kommentarer

Kvalitet eller kvantitet?

16:55 // 26.jul.2010 // Dagbok // Én kommentar

Jeg blogger nesten ikke noe lenger. Det er ikke fordi det skjer så veldig mye mindre slik at jeg ikke har noe å skrive om. Det har jo nesten ikke skjedd noe i livet mitt på et halvt år. Mangelen på blogginnlegg kommer rett og slett av at jeg ikke gidder å blogge. Jeg har et par idéer til innlegg liggende som jeg har tenkt å skrive en gang. Foreløpig gidder jeg ikke å skrive de. Men de kommer nok snart...


Random, men kult, bilde av en isbjørn...

Hva går du for på bloggen din? Kvantitet eller kvalitet?

Gratis design til dere

22:36 // 22.jul.2010 // Designs // 3 kommentarer

Jeg har laget et design som dere skal kunne laste ned gratis. Nå er det snart ferdig, må bare få skrevet instruksjoner, regler og laste det opp på bloggen. Om dere vil se hvordan det ser ut kan dere se det på wmdesign.blogg.noKommer du til å laste ned og bruke dette designet? Synes du at det er noe som burde endres på?

Hvordan det var hos hudpleieren

21:21 // 22.jul.2010 // Dagbok // Én kommentar

Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg hos en hudpleier i dag. Det er første gangen, og jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet meg. Jeg gikk til en liten hudpleiesalong her i Risør. Jeg hadde en behandling jeg tror ble kalt "Ung Rens" eller noe slikt. Huden ble renset, skribbet, masket, masert og kvisene ble klemt. Alt i alt var det en veldig behagelig time og jeg tror huden hadde godt av det.

Jeg ble også anbefalt et par produkter, men sa helt ærlig at jeg følte jeg kunne få de billigere på nett. Hun var helt enig, og vi ble enige om at hvis jeg ikke finner produktene så kan Kris kjøpe de når han skal innom. For han har time på tirsdag.

Jeg så på produktene jeg ble anbefalt på nettet nå nettopp. Man kan faktisk få de for halve prisen. Så jeg bestiller de nok fra nettet...


Har du noen gang vært hos en hudpleier?

Hudpleier

11:51 // 22.jul.2010 // Dagbok // Ingen kommentarer

I dag har jeg time hos en hudpleier for å finne ut hva slags hud jeg har, og hvilke produkter som passer til huden min. Det blir spennende. Skal skrive om det når jeg kommer hjem...

Har designet sko på Nelly.com

21:26 // 19.jul.2010 // Fashion // 6 kommentarer

My bad...

15:47 // 18.jul.2010 // Dagbok // Ingen kommentarer

Jeg løy til dere. Noen leste kanskje at jeg skrev om at jeg endelig hadde nett igjen og hadde planer å lage et bedre innlegg på kvelden. Jeg hadde ikke nett i mer enn et par sekunder. Men nå er det tilbake, tror jeg. Bank i bordet! Og planene om et innlegg er store. Trenger å komme med et par brukbare innlegg, for akkurat nå er jeg Norges dårligste blogger.

På tide å sette seg i tenkeboksen. Forhåpentligvis tilbake om et par timer...

I'm back!

20:40 // 13.jul.2010 // Dagbok // 4 kommentarer

Jeg har ikke hatt internett på en god stund, men skal prøve å få blogget litt mer nå som det er tilbake. Det morsomme er at jeg faktisk laget et innlegg tidligere i dag, men akkurat da jeg skulle poste det, så sluttet internettet å funke igjen. Typisk!

Inspirasjonsbilde (7. juli 2010): Gossip Girl

14:20 // 07.jul.2010 // Dagens inspirasjonsbilde // Én kommentar

Inspirasjonsbilde (3. juli 2010): Chanel

13:17 // 03.jul.2010 // Dagens inspirasjonsbilde // 6 kommentarer

Shoe Cravings

21:27 // 02.jul.2010 // Fashion // 4 kommentarer

Har akkurat bestilt sminke fra E.L.F.

16:49 // 02.jul.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Nå er det tilbud på E.L.F. hvor man får gratis frakt og 3 lipglosser på kjøpet. Har bestilt noen ting, men selvfølgelig holdt det under 200 NOK.Haha, latterlig at man kan få alt dette for under 200 kroner. Et lite tips fra meg er å trykke på det engelske flagget oppi toppen slik at man får prisene oppgitt i pund. Da får man med seg litt mer om gangen, og det er jo alltid greit. Er spent på kvaliteten på dette. Av det jeg har fått tidligere har kvaliteten vært litt både óg egentlig, så vi får se.

Skal du bestille noe fra E.L.F. nå som det er tilbud?

Inspirasjonsbilde (1. juli 2010): Sexy lace

19:39 // 01.jul.2010 // Dagens inspirasjonsbilde // Én kommentar

hits