juli 2009

Stille dager

13:11 // 31.jul.2009 // Dagbok // pus sascha jobb maria // Ingen kommentarer

Nå er det ikke så mye som skjer for tiden. Jeg har begynt å jobbe, og det er ikke akkurat noen spennende jobb. Får ikke godt betalt heller. Så det er nesten på grensen til deprimerende. Jeg tilbringer mesteparten av fritiden i Risør med kjæresten og Sascha. Ho er blitt så stor og utrolig energisk!

I går var jeg hos min gode venninne, Maria. Det var utrolig koselig og det var fint å treffe mange av venninnene mine igjen. Mange av de har jeg jo ikke sett siden skolen sluttet.

cimg0033
Sascha har begynt å leke med bla. skolisser...


Trenger et sted å bo i Grimstad!

23:18 // 28.jul.2009 // Dagbok // leilighet hybel uia grimstad // 2 kommentarer

Jeg begynner å bli desperat. Det er ikke lenge til jeg skal begynne på UiA, og jeg har ikke noe sted å bo. Det hadde ikke vært noe problem å skaffe seg et sted å bo dersom jeg kjente noen andre som skal til Grimstad, men det gjør jeg ikke. Jeg har til og med vært innom tanken på å kjøpe en leilighet, men vil jo helst leie. Egentlig vil jeg bo alene, men jeg har skjønt at det er håpløst, og at jeg må sette pris på om jeg finner et sted å bo.

Trenger du også et sted å bo i UiA? Trenger du noen å bo med? Har du et sted å leie ut i Grimstad?

Om du kan svare ja på ett av disse spørsmålene synes jeg du skal slenge inn en kommentar :)

Nytt kamera

10:31 // 28.jul.2009 // Dagbok // exilim casio kamera // Ingen kommentarer

I går var jeg og samboeren på expert for å levere telefonen hans til reperasjon (igjen!). Vi stod og snakket litt medcasioexilimexz1blaa8446306410 en bekjent som jobber der, og mens jeg stod der tenkte jeg på 2 ting:
 1. Jeg hadde ikke fått bursdagsgave av Kris enda.
 2. Jeg hadde lyst på et lite digitalkamera jeg kunne ha med meg rundt.
Jeg spurte denne bekjente av meg som jobbet der om de hadde noen relativt billige kameraer som tok gode bilder. Han fant frem et Casio Exilim EX-Z1 som var på tilbud. Jeg fikk også et minnekort på 2 gig til 50 kr. Kameraet kostet 1500. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne vente meg, men jeg synes det tok overraskende gode bilder, og jeg gleder meg til å ta det mer i bruk.

cimg0027


Hjemme fra Safari

19:09 // 27.jul.2009 // Dagbok // afrika tanzania ferie safari // 7 kommentarer

Nå er jeg kommet hjem fra safari i Tanzania. Det var en helt utrolig opplevelse og jeg fikk sett dyr jeg aldri trodde jeg skulle få se. Vi var først 4 netter i Selous nasjonalpark, og så var vi 5 netter i Ruaha nasjonalpark. Etter dette dro vi til kysten, ved Pangani, for å slappe av. Her var vi 9 dager.

En av de første opplevelsene jeg hadde var at jeg våknet opp med en elefant rett utenfor teltet til meg og søstra mi, den første natta. Vi har også vært midt i en flokk løver, i bil da selvfølgelig.

Jeg skal skrive mer og komme med noen flere bilder en annen dag. Men for nå skal jeg bare tilbringe litt tid med kjæresten før jeg skal begynne å jobbe.

dsc0252


Tanzania i morgen!

20:24 // 05.jul.2009 // Dagbok // pangani afrika tanzania // 15 kommentarer

I morgen tidlig reiser vi til Tanzania. Vi skal først på safari og deretter skal vi ut til kysten for å slappe av. Jeg gleder meg sinnsykt! Det blir en spennende opplevelse. Men selvfølgelig betyr dette at jeg ikke kommer til å blogge på en stund, så håper jeg fremdeles har noen lesere når jeg kommer hjem. Når vi kommer ut til kysten får jeg nok blogget litt, og forhåpentligvis kan jeg legge ut mange bilder av dyrene jeg har sett.

Svar på spørsmål!

00:35 // 05.jul.2009 // Spørsmål // spørsmål // Ingen kommentarer

Hva spiser du helst til middag?
- hjarteglede (http://hjarteglede.blogg.no/)
 • Om jeg slipper å lage middag selv så er favorittretten min komper (også kjent som komler eller raspeballer) med masse sukker på. Men som oftest må jeg lage mat selv og da er pitapizza en klar favoritt. Det er enkelt å lage og tar ikke lang tid. Det er også utrolig mange variasjonsmuligheter.

Hvor høy er du? 
Hvordan har du laget headeren din?
Hvilket redigeringsprogram bruker du? 
Hva er din favorittfarge?
Hva liker du best, faast food eller hjemmelaget?
 • Jeg er ganske lav, bare 1,60 m.
 • Headeren min har jeg laget i photoshop, som også er det redigeringsprogrammet jeg bruker oftest. Litt vanskelig å forklare hvordan jeg lagde den, men kan kanskje lage en litten guide på det!
 • Favorittfargen varierer, men jeg er veldig glad i turkis og rosa.
 • Og jeg må si, jeg er glad i fast food (det er raskt og enkelt), men magen min setter mer pris på hjemmelaget mat.

Hvilket yrke vil du ha som voksen?
Hva synes du er det fineste jentenavnet i verden?
 • Når jeg blir voksen har jeg veldig lyst til å bli arkitekt, så jeg velger å gå 3 år med byggingeniør i Grimstad for å så gå videre på mastergrad i arkitektur i Danmark.
 • Det fineste jentenavnet... Vanskelig spørsmål, det er så mange fine. Elisabeth, Sara og Malin er noen navn som jeg synes er litt ekstra fine.

Kan du forklare deg selv med tre ord?
- MEG IKKE DEG (http://denhelle.blogg.no/)
 • Lav, naturlig og lubben.

Hvorfor begynte du å blogge?
- Adina Jeanette (http://adinajb.blogg.no/)
 • Jeg har hatt blogg en gang før, men den var det jo aldri noen innom. Men så har søstra mi blogget en stund og jeg blir nesten litt inspirert til å blogge selv. Kanskje jeg ikke alltid har så mye å si, men hvem har alltid noe interessant å si da?

Syntes du det er gøy å blogge? Hva liker du best ved å blogge ?
 • Jeg hadde ikke blogget om jeg ikke synes det var gøy, tror jeg.
 • Det jeg liker best med å blogge er at man faktisk kan sette seg ned og prøve å skrive om hvordan livet har vært siden sist, og så innser man at man faktisk har et fantastisk liv.
dsc0080

Jeg er ny, still meg et spørsmål!

18:00 // 04.jul.2009 // Spørsmål // spørsmål // 9 kommentarer

Siden jeg er relativt ny her på blogg.no tenkte jeg at dere skulle få lov å spørre meg om hva enn dere vil vite.

FYR LØS!

Late dager på Lyngør

12:11 // 04.jul.2009 // Dagbok // lyngør // Ingen kommentarer

Nå har jeg vært på Lyngør siden torsdag og bare hatt noen late dager hvor jeg nyter livet. Holder på med siste innspurt av soling før jeg skal til Afrika, i håp om at jeg ikke skal dø av forbrenning der nede. Jeg savner selvfølgelig Sascha, men hun blir passet på av Kris sin farmor og farfar.

Kris kom ut hit i går kveld. Ikke alltid like enkelt, ble ganske lei egentlig. Så det er mulig jeg sender han hjem i dag...

dsc0085

Kattungen Sascha

10:11 // 01.jul.2009 // Dagbok // katt sascha kattunge // 3 kommentarer

Her er min nye kattunge Sascha. Den er bare så utrolig søt. Er tredje dagen jeg har den i dag, og den har tilpasset seg overraskende bra. Den kan være ganske hyper til tider, men den er også ganske glad i kos :)

Akkurat nå ligger den i kurven sin og sover. Når jeg først fikk den var jeg redd for at den skulle være ensom om natten, så siden vi fikk den har vi hatt soveromsdøra åpen slik at den kan gå inn når den vil. Men overraskende nok har den ikke kommet inn en eneste gang! Jeg var også litt bekymret for at den ikke skulle være stueren, siden venninna mi (som jeg fikk den av) hadde vært borte de siste dagene og hun visste ikke om den hadde rukket å bli stueren. Men jammen var den ikke stueren også.

Det siste halve året har en katt vært hos oss for å få mat. Den katten tilhører broren til samboeren, som også er naboen. Derfor var vi litt bekymret for hvordan det skulle gå med de to. De er ikke bestevenner, og de freser mot hverandre, men de har ikke angrepet hverandre enda. Jeg er fornøyd med det.

Jeg var egentlig litt usikker på det å ha katt, men etter jeg fikk den innser jeg at det var akkurat det jeg trengte. Heller en katt enn en baby ;)

     

dsc0038
redigert

hits