Blogg

Nytt design på plass

19:17 // 15.aug.2010 // Blogg // 25 kommentarer

Nå føler jeg meg relativt ferdig med designet. Det er noe småpirk igjen, som at designet ikke er midtstilt, men jeg orker ikke å ta det nå.


Det gamle


Det nye

Hva synes dere? Var det nye eller det gamle finest?

Planlegger nytt design, hva synes dere?

17:09 // 14.aug.2010 // Blogg // 16 kommentarer

Nå er jeg egentlig gått lei av designet mitt og har tenkt å lage et nytt. Har kommet opp med et forslag som jeg føler er ganske bra, men er jo ivrig på å få høre hva dere andre mener også?Hva synes dere?

Konkurranse på adafu.blogg.no

22:48 // 04.jun.2010 // Blogg // 2 kommentarer

Ada har en konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne sinnsykt mange fine premier. Sminkekoster og mascara er blandt premiene. Skulle gjerne ha vunnet dette!


Konkurranse på mallo88.blogg.no

19:56 // 04.jun.2010 // Blogg // Ingen kommentarer

Det er en fantastisk konkurranse på mallo88.blogg.no nå. Man kan vinne parfyme eller sminke. Jeg har sinnsykt lyst til å vinne! Vil ikke du også prøve deg?

Pssst, vil du vite en liten hemmelighet?

20:38 // 29.mai.2010 // Blogg // 13 kommentarer

I går bestilte jeg en av Coastal Scents 88 piece palettene som jeg skal gi som premie i en konkurranse jeg skal holde her på bloggen. Kommer ikke til å starte konkurransen før jeg har fått den, som er om ca 2 uker. Har selvfølgelig bestilt mange til meg selv også. Og foresten, det er shimmer paletten som skal gis bort!bloglovin

Den som får nytt design er...

18:12 // 01.mai.2010 // Blogg // 2 kommentarer

SiljeWb! Gratulerer!

Det var 77 påmeldte, og jeg brukte random.org til å trekke vinneren. Om ikke det var du som vant, så trenger du ikke å fortvile. Jeg har planer om å legge ut noen gratis-design her på bloggen..

Vil du ha nytt design?

20:33 // 30.apr.2010 // Blogg // 5 kommentarer


Vil du ha nytt design?

15:30 // 30.apr.2010 // Blogg // 6 kommentarer


Vil du ha nytt design?

20:33 // 29.apr.2010 // Blogg // 2 kommentarer


Vil du ha nytt design?

21:24 // 27.apr.2010 // Blogg // 77 kommentarer

Jeg kjeder meg for tiden, og derfor tenkte jeg at en heldig person skal få lov til å få nytt design. Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar til meg her (gjerne noe hyggelig), med bloggadressen din. Så trekker jeg en tilfeldig som får et nytt design. Reklame og kommentarer i duren "hei, fin blogg. besøk min?" blir slettet, så om du vil bli med bør du ikke skrive i den duren. Trekker nok en vinner i morgen kveld, og vinneren kontaktes på blogg eller mail.

Altså:
Skriv en kommentar til meg i dette innlegget, og husk bloggadressen din!PS: Har utsatt det litt lenger. Vinneren trekkes på fredag kveld!

Nytt design

14:41 // 22.apr.2010 // Blogg // 12 kommentarer

Jeg har laget nytt design. Synes det var på tide med forandring, og jeg trengte noe litt mer vårlig.


Hva synes du?

Nytt design?

15:36 // 14.apr.2010 // Blogg // 17 kommentarer

Jeg driver å lurer på om jeg skal bytte design. Har laget noen forskjellige, men jeg er usikker...

1.     

2.     


3.     Hva synes dere? Kanskje noe helt annet? Kom gjerne med forslag...

...

11:26 // 09.feb.2010 // Blogg // Ingen kommentarer

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Vil du tjene penger på å blogge?

16:58 // 08.feb.2010 // Blogg // reklame penger // 7 kommentarer

Ida Wulff og Ulrikke Lund klarer ikke å leve det livet de gjør uten å tjene penger på å blogge. De får ikke tilsendt penger i posten, slik som de får andre produkter. Pengene de tjener kommer fra reklame. Og det er jo egentlig ikke så dumt, hvis du tenker litt etter. For det er jo reklame over alt, og spesielt på nettet. Hvorfor skal ikke jeg få lov å tjene penger på å ha reklame på min blogg?

For å få reklame på bloggen må du bli med i et "afflicate" program. Det finnes mange der ute. Blogg.no bruker Google AdSense. Selv bruker jeg EuroAds og TradeDoubler. Etter man har fått reklame på bloggen gjelder det å få folk til å klikke på linkene. Det er den virkelig store utfordringen! Derfor må man finne reklame som passer til innholdet på bloggen. Hvis man finner den riktige reklamen kan man tjene gode summer i løpet av en måned.

På disse sidene blir man bedt om å gi opp kontonummeret sitt. Det er ikke farlig for man kan ikke tappe noens konto bare ved å vite kontonummeret. Dette er seriøse sider med mange brukere. Blogg.no anbefaler jo EuroAds! Man må som regel være over 18 for å kunne registrere seg på disse sidene, men om du er under 18 kan du jo snakke med foreldrene dine og se om de kan ringe for å skaffe deg en avtale.

Vil du prøve med reklame på bloggen?

Blogg.no - Mine erfaringer

14:15 // 08.feb.2010 // Blogg // bloggno anmeldelse // 12 kommentarer

Nå har jeg hatt blogg en stund, og da tenkte jeg det var på tide å lage en liten "anmeldelse" av blogg.no. Jeg kommer til å sammenligne med Wordpress siden det er den andre bloggplatformen jeg har prøvd.

Sånn totalt sett må jeg innrømme at jeg er veldig fornøyd med blogg.no. Det er enkelt og greit å finne rundt. Noe av det jeg liker best er forsiden hvor man kan promotere innlegg, og hovedsiden i kontrollpanelet hvor man kan se om venner har skrevet noen nye innlegg. Selve prossessen med å skrive innlegg er også enkel, og det er lett å sette inn ett eller flere bilder.

Likevel er det visse ting jeg savner. Selve bloggene burde vært bygd opp i php, og ikke html, slik som nå. Da hadde det vært mye lettere å lage endringer på bloggen. Hvis man vil endre noe på siden sin nå, må man gjøre samme endringen i 4 forskjellige dokumenter. Hadde man brukt php kunne man gjort én endring i f.eks header.php. Selvfølgelig ville det blitt litt vanskeligere for den gjennomsnittlige brukeren, men samtidig hadde det kanskje ikke vært behov for så mange endringer.

Man burde også ha muligheten til å lage sider, ikke bare blogginnlegg. Her er f.eks Wordpress geniale. Det er mange brukere som har lyst til å legge til sider hvor de f.eks forteller om seg selv. Når man bare bruker et gammelt blogginnlegg, som nå, virker det egentlig litt småteit.

En annen mulighet som sikkert mange brukere ønsker seg, er å kunne legge til en meny under headeren sin. Det er mange som har dette, men det krever at man skjønner litt html og css. Tenk om man bare kunne hatt en side som "designbyggeren" for å lage en meny, hvor man bare skrev inn linkene og hvor man kunne velge utseende.

Og når jeg er inne på designbyggeren. Jeg lager designet via html/css, men det er mange som bare bruker designbyggeren. Derfor kunne den godt hatt flere muligheter som bredde på siden, bakgrunn på skrift, osv...

Og nå til mitt siste punkt. Hjelp delen av blogg.no er litt dårlig. FAQ'en er utdatert og kunne godt vært mer utfyllende. Forumet eksisterer ikke lenger, og det er litt dumt. Et godt forum kunne sikkert tatt en god del av skuldrene til support. Et sted hvor alle bloggerne kunne løse problemer, dele designs og bli kjent utenom bloggene. Av alle tingene som er negativt med blogg.no, er det et virkelig godt forum jeg savner mest.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med å ha bloggen min på blogg.no, selvom jeg noen ganger skulle ønske det var litt mer avansert. Det at det er reklame gjør meg ikke så mye, for jeg har Firefox med AdBlock, så jeg ser ikke reklamen.

Hva synes du om blogg.no?

Hvorfor blogger jeg?

11:09 // 30.jan.2010 // Blogg // vurdert konkurranse anmeldelse blogg // 2 kommentarer

Det er vel et spørsmål de fleste spør seg om i løpet av den tiden man blogger. Jeg spør meg selv om det omtrent hver dag. "Herregud, Nora! Hvorfor blogger du? Hvorfor gidder du?"

Jeg har vel et håp, som mange andre, om at det jeg skriver kan bety noe for andre og at det er interessant. Men jeg trenger det også for å få utløp for en del tanker og ideer. Nå som jeg går hjemme alene hele dagen, og vennene mine er alle andre steder i landet, har jeg ikke så mange å snakke med. Da holder bloggen meg sånn nogenlunde fra å bli sinnsyk.

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å endre design på bloggen. En av mine store lidenskaper er webdesign, og jeg synes det er utrolig artig. Til meg selv og andre. Men jeg liker jo også å blogge, ikke bare lage design. Jeg blogger om det som faller meg inn. Om det er mote, politikk eller meg selv bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg har det gøy fordiom.

Andres blogger synes jeg også er spennende. Lese og kommentere. Det er artig å se hva andre tenker og hvordan andre har det. Iblant blir jeg inspirert til å skrive selv, og noen ganger går jeg og tenker på det jeg har lest i lang tid. Jeg håper at folk har det slik med min blogg også. At folk blir inspirert eller tankefulle.

Nå merker jeg at det er på tide å avslutte. Hvorfor vil jeg bli anmeldt og vurdert? Selvom jeg er fornøyd med min egen blogg er det sikkert mange ting som kan endres. Det hadde vært fint å ha en annens syn på det. Og jeg har aldri blitt vurdert før, virker artig...


Dette innlegget er en del av Amalies konkurranse.

Morgendagen

22:00 // 19.jan.2010 // Blogg // mentalist oslo pappa helene the tur // 2 kommentarer

I morgen drar jeg til Oslo med pappa og lillesøster Helene. Det er ikke ofte jeg er i Oslo. Har vært der 7-8 ganger i livet (hvis man ikke teller med Gardermoen). Der skal jeg møte Ragna og Karoline, og så skal jeg og Helene shoppe. Pappa skal i et møte (tror jeg), så jeg aner egentlig ikke hvor lenge jeg blir der. Men håper jeg rekker "The Mentalist". Det er genialt!Nytt design

14:39 // 18.jan.2010 // Blogg // skinn design nytt rosa krokodille // 11 kommentarer

Nok en gang har jeg laget et nytt design. Liker det og det er rosa, men kjenner jeg meg selv rett bytter jeg nok snart...Har tenkt å ha konkurranser på bloggen

17:44 // 21.des.2009 // Blogg // 4 kommentarer

Jeg har en stund tenkt på å ha konkurranser på bloggen, som alle andre. Og nå som jeg er i Florida tenkte jeg å  kjøpe noen premier. Men da spør jeg dere:

Hvordan premier vil dere vinne? Og hvordan konkurranser burde jeg ha?
Nytt design (igjen)

19:02 // 08.des.2009 // Blogg // 10 kommentarer

Jeg har laget nytt design igjen. Det forrige ble litt for "hi-tech", så jeg laget noe annet. Føler bare at det nye designet er litt "selvdigger", men får se etter hvert...

Hva synes du?

Nytt design

21:05 // 06.nov.2009 // Blogg // mørkt design nytt // 2 kommentarer

Hva synes dere? Det er ganske stor kontrast til det forrige, som var lyst. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det, men det er kult nok for nå...

Nytt design?

21:41 // 05.nov.2009 // Blogg // design nytt // 13 kommentarer

Jeg har laget meg et nytt design, men vet ikke om jeg skal bytte. Hva synes dere?

colours

Blogg vs. Blogg

13:07 // 19.sep.2009 // Blogg // bloggvsblogg lorrainehilton blogg // 9 kommentarer

Lorraine Hilton har valgt ut meg til å delta i en blogg vs. blogg. Jeg er så utrolig overrasket og glad, for Lorraine er ei av de største bloggerne. Hun er også en av de bloggerne jeg har størst respekt for.

Nytt design

20:04 // 14.aug.2009 // Blogg // design // 10 kommentarer

Ja, nå har jeg nytt design igjen. Jeg er utrolig fornøyd med det. Hva synes du?

eks

Dette er meg, Nora

19:42 // 14.aug.2009 // Blogg // Ingen kommentarer

Navn: Nora
Alder: 19 år
Høyde: 160 cm
Sivilstatus: Samboer med min fantastiske kjæreste Kristoffer aka. Kris

Jeg er ikke høy, tynn og ser ut som en modell, men jeg har det fint fordiom. Nå bor jeg i Risør med kjæresten min og katten vår. I høst begynte jeg på byggdesign (ingeniør) i Grimstad, men det var ikke noe for meg. Så nå for tiden går jeg bare hjemme og håper på å få en jobb snart.

Mine interesser er utrolig varierte. Jeg liker mote, sminke, hår, politikk, dyr, web, design, tegning, fotografi og masse mer. Derfor er bloggen min en fin blanding av ulike temaer. Jeg liker når folk leser og kommenterer, men det er ikke derfor jeg skriver. Jeg trenger rett og slett å skrive fordi jeg må lufte tankene i blant.

Nytt design

15:16 // 04.aug.2009 // Blogg // design // 12 kommentarer

Ja, nå har jeg laget nytt design. Det er ikke så veldig fint, så beholder det nok ikke lenge...

Bloglovin'

14:33 // 03.aug.2009 // Blogg // Ingen kommentarer

Ny blogg!

14:18 // 28.jun.2009 // Blogg // Ingen kommentarer

Ja, nå har jeg endelig (etter et par dagers tenking) kommet opp med et navn til bloggen, og jammen har jeg ikke fått laget den også.

Jeg er Nora. Ei 19 år gammel jente fra litt over alt. For tiden har jeg sommerferie og jeg bor med kjæresten min, Kris, i Risør. Det er ikke alltid like lett, men til høsten skal jeg begynne på UiA og flytte til Grimstad. For tiden går jeg rundt og gleder meg til 2 ting:
  1. Jeg skal få en kattunge i morgen!
  2. Om en ukes tid drar jeg til Tanzania, Afrika, og blir borte i 3 uker.
Men nå må jeg spise frokost!
hits