Sminke: Cherry Culture

01:02 // 21.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarer

Den største handlekurven fra USA i høst, var fra Cherry Culture. Det er så mye at jeg har utsatt å skrive om det. CC er en fantastisk side med masse NYX produkter. Dessverre er det veldig vanskelig å se hvordan farge NYX produktene egentlig har, så anbefaler å sjekke fargene med Joy's Cosmetics på Ebay. Hun har bilder som hun har tatt selv av produktene. Cherry Culture shipper til Norge.

NYX Powder Blush
Jeg kjøpte meg et par nye blusher, fordi jeg hadde bare én. Angel og Peach er mine nye hverdagsblusher. Jeg er veldig lys i huden, og disse blushene er svake i fargen, slik at jeg ikke ser ut som en klovn. Red er virkelig rød, og må påføres ekstremt lite om gangen. Blushene koster $5.95 stk.

NYX Super Skinny Eye Marker og NYX Pen Eye Liner
Dette er eyelinere i tusj-form. Jeg bestilte en vanlig og en Super Skinny. De er lette å jobbe med, men jeg synes at Super Skinny er litt for tynn. Men de må være fantastiske dersom man har behov for å lage små detaljer. Super Skinny koster $9, mens den vanlige koster $6.85.


NYX Eyeshadow Base
Dette er NYX sine primere. Jeg har alle fargene, men bruker egentlig bare Skin Tone. De andre er litt for tørre for min smak. Uheldigvis for meg, så er Skin Tone litt mørkere enn min vanlige hudtone. Men fordi den gjevner så godt ut, så må jeg bare bruke den. De koster $6 stk.

NYX Jumbo Eye Pencil
Jeg har sett disse i mange sminkevideoer på youtube, og jeg måtte bare ha noen. De er gode som en base, men de kan ikke brukes alene, for da striper de seg. Fargene er fine da, og det gjør det mye lettere å få frem fargene i øyenskyggen. Koster $3.50 stk, og finnes i mange fine farger.

NYX Girls Round Lip Gloss
Jeg kjøpte meg noen få lipglosser. Tok bare 4, for jeg bruker ikke så mye lipgloss lenger. Det er fint å ha da. Fargene her er ganske riktige, utenom at de er litt lysere. Og Soap Opera Queen er helt annerledes, for den er ganske knall rosa med glitter. Helt standard lipglosser som er godt pigmentert, og lette å bruke. Koster $2 stk.

NYX Long Lip Pencil
Disse liplinerene bommet jeg kraftig på. På bildet som er over, ser de veldig forskjellige ut. I virkeligheten er disse nesten helt like. Fordelen med disse er at de er lange og billige. Jeg var bare dum som ikke undersøkte fargene mer først. Koster $1.60.

NYX Tinted Lip Spa
Dette er leppepomader med farge i, og er perfekte hvis man vil ha litt farge på leppene i hverdagen. Copacabana er litt for lys til mine lepper, mens Vintage er ganske lik min naturlige farge. Juicy er helt rød. Disse gir en svak farge på leppene, så Juicy blir en veldig hverdagslig rød farge. De har også en litt kjølende effekt og mintsmak. Koster $3.99.

NYX Round Lipstick
Leppestifter som er gode å ta på og fine i fargene. Fargene på bildet her er ikke noe likt som de egentlig ser ut. Bruker ikke så mye leppestift, så kan ikke sammenligne med så mye. Men jeg liker de! Koster $2.50.

NYX Slim Eye Pencil
Ville ha noen eyelinere. 4 i daglige farger, og 2 litt mer spreke. De er gode å bruke og er fine i fargen. Koster $2.50.

NYX Concealer Jar: Har denne i Porcelene. Denne er minst like god som MAC Studio Finish Concealer. Liker den veldig godt. Koster $5.
NYX Sharpener: En blyantspisser som passer til Jumbo Pencil. Koster $3.
Jordana Brow & Eyeshadow Powder Single: Har i fargen Light Ash Brown. Denne var for rød for mine bryn, men er myk og godt pigmentert. Koster $1.99.
Jordana Forever Flawless Pressed Powder: Kjøpte denne for å bruke den til contouring. Den var ikke kald nok, så jeg gav den til en venninne som er mørk nok i huden. Ho liker den. Koster $1.99.

Jeg må bare beklage at jeg ikke har tatt bilder selv. Men det er så mye at jeg har ikke fått tid når jeg er i Oslo, og nå har jeg tid. Kanskje jeg legger ut noen bilder på et senere tidspunkt.

Kommentarer

miamm.

21.des.2010 kl.01:45

love it!
frkhelene86

05.jan.2011 kl.23:26

Me like :)
Skriv en ny kommentar
hits