Pakke fra Joy's Cosmetics

16:39 // 03.des.2010 // Skjønnhet // 2 kommentarerI slutten av oktober fikk jeg en pakke fra Joy's Cosmetics med noen NYX produkter. Egentlig skulle jeg bare bestille Nude on Nude Natural Look Kit, men jeg fikk lyst på noen neglelakker også. Og så fikk jeg en gave. Skulle jeg bestilt mer, hadde jeg heller kjøpt fra Cherry Culture, for frakten til Joy's Cosmetics er ganske dyr.


Neglelakkene kostet $11,99 for alle 6. Jeg prøvde å kjøpe litt annerledes farger, og jeg angrer ikke. Chick Lit er en av mine nye favoritter. Det holder med ett lag, og den holder lenge (nesten en uke). De andre varierer litt i kvaliteten. Med tanke på at det ble $2 per neglelakk, så er disse absolutt godkjent.


Jeg fikk lyst på denne etter å ha lest at denne er den billigere kopien til Urban Decays Naked Palette. Og siden jeg er student, så liker jeg alltid ordene billig og kopi. Jeg elsker denne paletten, og den er perfekt til hverdags. Lipglossen/Lipstickene bruker jeg ikke, men jeg testet de litt på hånden og de holdt godt! Denne var absolutt verdt $7,98.

Kommentarer

Nikolina :)

03.des.2010 kl.20:17

kult :D
Luna Anette

09.des.2010 kl.12:17

Jeg DIGGER Joy's Cosmetics!
Skriv en ny kommentar
hits