Sminke: Ulta

15:01 // 23.okt.2010 // Skjønnhet // Ingen kommentarer

Når Kris skulle til USA var det jo en del ting jeg hadde lyst på. Mange av de var fra samme merke, men det var også noen få ting som ikke hadde felles merke. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe disse tingene på Sephora, men der måtte man registrere seg med amerikansk telefonnummer. Det gadd jeg ikke å styre med, så da gikk jeg til Ulta sin side isteden. Uheldigvis for oss nordmenn, så shipper de ikke til Norge. Derfor anbefaler jeg at dere gjør som meg og skaffer dere en kjæreste med foreldre i USA, eller som Hilde Christina og skaffe dere en kjæreste i USA. Eventuelt bare flytte dit...

 

Too Faced Mini Shadow Insurance & Mini Primed and Poreless
Jeg skulle egentlig ha Too Faced sin Shadow Insurance, men så fant jeg denne duo-pakken. Har ikke prøvd ansiktsprimeren, bare øyenskyggeprimeren. Shadow Insurance er svakt hudfarget og ganske "oljete". Har ikke brukt den så mye, så har egentlig ikke så mye å si om den enda. Koster $18.

Cover Girl LashBlast Mascara
En mascara som jeg har hørt masse bra om og tenkte jeg ville prøve. Kjøpte den i fargen 815 Brown, siden jeg gjerne ville ha en ny, brun mascara. Angrer ikke på at jeg kjøpte denne, for dette er min nye favorittmascara. Håper at jeg kan kjøpe en i svart også! Koster  $8,39.

Urban Decay Primer Potion
Enda en øyenskygge primer. Jeg bruker denne ganske ofte, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg liker den. Den er svakt hudfarget, og ganske fet i konsistensen. Koster $18.

Benefit That Gal
En primer som jeg kjøpte fordi jeg ikke klarte å velge hvilken primer jeg skulle kjøpe. Valget falt på denne fordi den skulle lukte jordbær. Altså, den lukter ikke akkurat jordbær, men den lukter ikke vondt heller. Desverre så kan jeg ikke si at den egentlig gjør noe for meg, så jeg sluttet å bruke den. Skal prøve å begynne med den igjen snart. Må bare huske på det... Koster $28.

Ulta Finepoint Eyeliner Brush
Jeg ville kjøpe en slik eyeliner kost, for det skal være så godt å ta på gel liner med slik kost. Det er faktisk mye lettere, synes ihvertfall jeg, men synes at hårene på kosten er litt lange og ikke stive nok. Nå har jeg ikke så mye gel linere, og bruker det ikke så ofte. Men hvis jeg skaffer meg flere gel linere, så skaffer nok en bedre kost også. Den er ganske billig da. Koster $10.

Tweezerman Slant Tweezer
Jeg trengte en ordentlig pinsett til å erstatte H&M pinsetten min. Det ble en rød tweezerman. Jeg forstår nå hvorfor jeg ikke har nappet øyenbrynene mine tidligere, for det er lettere og mindre vondt med en ordentlig pinsett. Absolutt verdt pengene, også ser den bra ut også! Koster $18.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar
hits