Sminke: NARS Cosmetics

22:47 // 25.sep.2010 // Skjønnhet // 3 kommentarer

Jeg har endelig fått bestilt og mottatt sminke fra NARS Cosmetics. Har lest utrolig mye positivt om sminken, og det ser veldig dyrt ut. Det er egentlig ganske dyrt også...

Sheer Glow Fundation
Bestilte denne i den lyseste fargen, Siberia, og den var utrolig nok litt for lys for meg. Ihvertfall etter sommeren hvor jeg har fått litt farge i ansiktet. Til vinteren blir den nok perfekt. Jeg har lest og hørt masse bra om denne, selv for folk med fet hud. Den ser fantastisk bra ut på, utenom i pannen min. Det er på grunn av huden min, som er ganske vanskelig for tiden. Koster $42, men for oss som bor i Norge kan man kjøpe den på HQhair for £29.

Liquid Fundation Pump
Denne synes jeg var nødvendig å kjøpe med fundationen for å ha mer kontroll. Den funker bra og kan stenges av. Koster $6.

Blush
Kjøpte i fargen Orgasm som jeg har hørt så mye bra om. Den blir ikke for kraftig i fargen og den ser bra ut. Men fordi jeg har kalde undertoner og veldig lys hud, så ser den ikke superbra ut på. Den kan brukes til alle hudfarger, men den ser nok best ut på de som ikke er likbleike, som meg. Koster $26, og for nordmenn kan den kjøpes på HQhair for £19.50.

Det var egentlig det jeg kjøpte. I tillegg fikk jeg med to prøveeksemplarer av Orgasm Illuminator og neglelakk i fargen Orgasm. Illuminatoren har jeg ikke prøvd, men neglelakken er kjempefin i fargen!

Kommentarer

torgallmenningen10

26.sep.2010 kl.22:02

KJEMPESØT BLOGG, OG FLOTTE PRODUKTER !
Pauline.. ♡

26.sep.2010 kl.22:03

Har bestilt dem før, de er virkelig gode.
Blomsten

26.sep.2010 kl.22:12

Det er så kjedelig med sminke som ser dyr ut og ER dyr og! Hehe! Men det var veldig lekkert!
Skriv en ny kommentar
hits