Sminke: MAC Cosmetics

12:50 // 22.sep.2010 // Skjønnhet // 7 kommentarer

Helt siden jeg begynte å få skikkelig sminkedilla (for nesten ett år siden) har jeg lest masse positivt om MAC sine produkter. Nå som kjæresten skulle til USA i begynnelsen av september, benyttet jeg muligheten til å bestille litt. I mine øyne er MAC produkter ganske dyre, men nå er jo jeg gjerrig og fattig.

Pro Eye Makeup Remover
Jeg begynte å gå tom for sminkefjerneren som jeg har hatt i en god stund, så nå tenkte jeg å prøve noe nytt. Øynene mine er ganske følsome for sminkefjerner, men jeg har også veldig dumme øyevipper. Jeg må vanligvis skrubbe lenge for å bli kvitt sminken rundt øynene, og har pleid å våkne opp som en panda uansett. Denne sminkefjerneren funker kjempebra, og den svir ikke i det hele tatt. Koster $18 i USA, men vet ikke hva den koster i Norge.

FIX+
Har hørt mye bra om denne og jeg liker den. Men jeg skønner ikke helt poenget. Den lukter godt, og den fukter huden, men synes ikke huden blir mindre tørr på en måte. Veldig vanskelig å forklare. Tror kanskje jeg må bruke den litt mer før jeg kan bestemme meg om den er verdt å kjøpe igjen. Koster $19 i USA, vet ikke prisen i Norge.

Brush Cleanser
Denne har jeg ikke prøvd enda, så kan ikke si så mye om den. Håper å få prøvd den i kveld. Jeg ble imponert over størrelsen på den. Det er ganske mye i den (233 ml), så jeg tror den holder lenge. Koster $12 på i USA, tror den koster 100 kroner i Norge (kilde).

Set Powder
Finner det ikke på siden til MAC mer, noen som vet om det er ute av produksjon eller hva som skjer? Har i fargen Porcelene, tror det var det eneste valget. Selve pudderet ser hvitt ut, men det er egentlig gjennomsiktig. Jeg har brukt det, og liker det. Det er mye i boksen, så den holder nok ganske lenge. Så snart jeg har fått litt orden på huden, og prøvd det litt mer, så skal jeg skrive en omtale (tror jeg).

Studio Finish Concealer
ENDELIG! En concealer som er lys nok. Min hud er superlys, og det er veldig vanskelig å finne produkter som er lyse nok. Jeg har i fargen NW15 og NC15, men jeg har brukt NC15 mest. Har en del kviser for tiden, men pleier ikke å ha ringer under øynene. Concealeren skjuler kvisene godt og det ser naturlig ut. Den gjør ikke kvisene værre, men ikke bedre heller. Koster $16.50 per stykk i USA, vet ikke pris i Norge.

Duo Adhesive
Jeg har som mål å lære meg å ta på falske øyevipper, derfor kjøpte jeg Duo Adhesive som er det beste limet til falske øyevipper. Har prøvd det litt på meg selv, og det holder bra. Tok på falske øyevipper på ei venninne av meg når hun skulle ut, og den ene satt fremdeles på neste morgen. Den andre hadde falt av i løpet av natten. Hun har aldri klart å ha på falske øyevipper en hel kveld før, så jeg kan trygt si at dette limet holder. Koster $8 på MAC sine sider, koster 80 kroner for halve størrelsen på Makeupmekka.

Noen andre som har sminke fra MAC?

Kommentarer

maddekk

22.sep.2010 kl.12:59

Nei, men vurderer å kjøpe. Er den veldig bra?
AnotherMakeupBlog

22.sep.2010 kl.15:29

Hei! Kjempefin blogg :)

Liker MAC veldig godt ^^. Håper du får prøvd ut Fix + litt mer så du lærer å like den :)
Jeanette - Lager gratis header!

22.sep.2010 kl.21:57

Nei har ikke det.
Kaets

22.sep.2010 kl.21:59

Syntes faktisk MAC er ganske rimelig, det er jo ganske på høyde med de "eksklusive" merkene. Veldig fornøyd med det jeg har, i alle fall :)
M to the adina - Madinas hverdag

22.sep.2010 kl.21:59

Liker Mac jeg og : -) Bruker Fix+ ( den koster 150 kr i Norge ), og MAC face and body foundation ...
kirintaku

22.sep.2010 kl.22:07

Har ikke prøvd noe fra MAC, har veldig lyst, men synes det er litt vel dyrt for min smak. Foreløpig ihvertfall :P
REGINE H

22.sep.2010 kl.22:15

spennende :)
Skriv en ny kommentar
hits