Review av diverse ELF produkter

14:24 // 22.aug.2010 // Skjønnhet // 11 kommentarer

Jeg har bestilt ting fra ELF 2 ganger nå, og tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg synes om de forskjellige produktene.
Liquid Eyeliner, i fargen Midnight
Det første jeg merker er at fargen er mye mørkere enn på bildet. Den er helt mørk blå. Så merker jeg lukten. Den lukter vondt, nesten litt som sprittusj. Utenom det er den faktisk ganske god. Den er ikke super pigmentert, men jeg synes faktisk den er ganske god. Den er like god som H&M sin dip-liner, men kosten til ELF er litt grovere.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja
  Waterproof Eyeliner Pen, i fargen Coffee
Denne ble jeg positivt overrasket over. Den er superlett å ta på, og absolutt anbefalt til de som vil lære å legge eyeliner. Fargen er litt mørkere enn den fremstår på siden. Lukt er det lite av. Denne eyelineren er kjempelett å legge tynn strek eller å legge tykkere. Om den faktisk er vannfast har jeg ikke testet. Eneste minuset er at korken har lett for å dette av med mindre man presser den hardt på.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Healthy Glow Bronzing Powder, i fargen Warm Tan
I begynnelsen likte jeg denne bronzeren, men så fikk jeg se meg selv i dagslys (ja, jeg hadde gjort den store tabben å sminke meg på badet). Jeg så skitten ut. Nå kan det ha mange grunner, som: Jeg har aldri brukt bronzer før, jeg er veldig hvit, dårlige koster ++. Fargen var fin synes jeg. Men den var veldig løs, og det var lett å få mye på kosten. (U)heldigvis datt denne i bakken og knuste. Det positive med denne er at den er ganske grei å få vasket vekk etter at den har knust.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei
  Clarifying Pressed Powder, i fargen Ivory
Når jeg fikk denne var lokket allerede litt ødelagt. Brukte den et par ganger til, og så ble lokket helt ødelagt. Går likevel ann å få lukket den da. Jeg trodde ikke jeg kom til å bruke dette pudderet, men jeg tok feil. Etter som jeg fikk lit sol i ansiktet og GloMinerals pudderet mitt ble for lyst, gikk jeg over til flytende fundation. Da bruker jeg denne på toppen. "Puten" som fulgte med til å ta på pudderet med kastet jeg med en gang. Pudderet er ikke fantastisk. Det dekker ikke bra, men nå er det ikke det jeg bruker pudderet til heller. Om du trenger et billig pudder til å ha over fundationen din så funker det helt greit. Hvis ikke ville jeg brukt litt mer penger på å kjøpe et annet pudder.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Eyelid Primer, i fargen Sheer
Jeg bruker denne omtrent hver dag. Jeg kan faktisk ikke si at jeg merker noen forskjell, men jeg velger å tro det. Den virker litt fettete i begynnelsen, men når man smører den ut føles det ganske så bra. Dette er min første øyeprimer, så jeg har ikke så mye å sammenligne med. Skal kjøpe meg en dyrere nå snart, så da legges nok denne vekk.
Pris: £1.50
Karakter: 3/6
Kjøpe igjen? Sikkert ikke
  Mineral Infused Face Primer
Jeg har brukt denne et par ganger, men jeg kan ikke si at jeg merker noen forskjell. Den er virkelig god å ta på. Føles som silke. Den føles god i ansiktet også. Men utenom det gjør den ikke noe for meg. Kan ikke si at jeg føler at sminken sitter lenger. Det er jo en relativt rimelig primer, og den er sikkert grei hvis du vil prøve en primer. Jeg har ikke prøvd den i lange nok perioder til å si om jeg får kviser av den, men jeg tror det. Hvis ikke er det bare tilfeldigheter
Pris: £6.00
Karakter: 2/6
Kjøpe igjen? Nei
  Lipstick, i fargen Runway Pink og Nicely Nude
Jeg er litt splittet om jeg liker disse eller ikke. Det blir jo fine farger på leppene, men de er veldig like i fargen. De er mørkere i virkeligheten enn de fremstår på siden. Dessuten er de ikke noe fine uten lipgloss over. Runway Pink er mer brun, mens Nicely Nude er mer rosa. Nicely Nude er også litt lysere. Dette er helt greie lipsticks for en billig penge.
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Muligens
  Hollywood Eyelsahes Kit
Jeg fikk ikke disse på godt nok og de gikk rett i søpla. Nå må det legges til at jeg hadde dårlig tid, og at jeg aldri har klart å legge på falske øyevipper. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt bedre lim, tid og kunnskap, hadde disse vært ganske gode. De ser veldig pene ut i boksen ihvertfall...
Pris: £3.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Ja, hvis jeg lærer meg å ta de på
  Blending Eye Brush
Jeg ELSKER denne! Bruker den hver dag. Den er kjempegod og myk, og røyter ikke. Jeg har faktisk tenkt å kjøpe flere av denne etter hvert. Denne er faktisk mykere enn mine Sigma koster, og passer bedre til å markere globallinjen (synes jeg).
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!
  Eye Shadow Brush
I motsetning til den forrige kosten, så hatet jeg denne. Den røytet masse, helt til jeg kastet den. Prøvde å vaske den, men det hjalp ikke. Det var ekstremt. Når jeg prøvde den på huden, var kosten alt for myk, så jeg endte opp å skrape øyelokket med metallkanten som holder hårene på plass. Var ekstremt skuffet over denne.
Pris: £1.50
Karakter: 1/6
Kjøpe igjen? Nei!
  Eyelash And Brow Wand
Bruker denne også hver dag. En slik kost kan vel ikke bli dårlig egentlig. Kvaliteten virker god, og den henger fremdeles sammen. Den funker godt på både øyebryn og øyevipper. Vurderer å kjøpe flere av denne.
Pris: £1.50
Karakter: 5/6
Kjøpe igjen? Ja
  Fundation Brush
Jeg bruker denne til å legge på flytende fundation. Den funker bra, men jeg føler jeg ikke får vasket den ordentlig. En stund følte jeg også at det var mugg på den. Det kan selvfølgelig være noe annet, og etter en grundig vask var det borte. Dette er en god fundation kost, men jeg skal nok kjøpe en som er litt dyrere og se om jeg føler det er bedre.
Pris: £1.50
Karakter: 4/6
Kjøpe igjen? Tror ikke det
Nail Polish, i fargene Dezert Haze, Smokey Brown og Mint Cream
Jeg digger disse neglelakkene. De er pene i fargen, og de er ganske gode å påføre. Jeg bruker underlakk, og to lag med ELF neglelakk, og så overlakk. Da holder det i 4-5 dager, noe som er ganske bra. Jeg tror at hvis jeg hadde hatt en bedre overlakk, så kunne det vart i en uke. Man kan også klare seg med ett tjukt lag med neglelakk. Jeg skal absolutt kjøpe flere neglelakker herifra!
Pris: £1.50
Karakter: 6/6
Kjøpe igjen? Ja!

Jeg synes det er verdt å kjøpe ELF sminken fordi det er så billig. Du kommer ikke til å bli fornøyd med alt, men det er så billig at det gjør ikke noe. Selvom f.eks H&M sminke også er billig, så er det faktisk ikke så god kvalitet som ELF sminken.

Noen tips:
  • De har ofte tilbud, så følg med på facebook siden eller bloggen.
  • De sender fra utlandet, så hvis verdien er over 200 kroner må du betale moms.
  • Ofte er det lettere å få oppgitt prisene i pund, for da er det lettere å se når man har £20, som tilsvarer omtrent 200kr
Har du bestilt fra ELF? Noen erfaringer?

Kommentarer

natalie heggvoll

22.aug.2010 kl.15:24

Jeg har den eye shadow brush'en , min røyter ikke i det hele tatt, ikke etter vask heller, og den er ikke så myk som du beskriver. Tror det er litt av problemet til elf, hver enkelt ting er forskjellig. Har sammenlignet min med ei venninde sin, og de var helt forskjellige ! :)

22.aug.2010 kl.15:42

Jeg har bestilt fra ELF et par ganger, og må si jeg er kjempe fornøyd :) Selvfølgelig, kvaliteten er litt forskjellig, men hva skal man forvente av noe så billig..

Men jeg synes øyenskyggene er supergode! :)
Nora

22.aug.2010 kl.17:00

natalie heggvoll: Ja, det kan godt hende. Kanskje jeg burde satse på å bestille en ny?
Kan tenke meg hvor kjipt det må være og sminket seg ikke i dags lys og så se ut som en bæsj i trynet

ops
Ida Eilsø

22.aug.2010 kl.21:01

har vurdert lenge å bestille fra elf selv. og nå vet jeg hvertfall hva jeg ikke skal bestille :) Men det er jo sykt billig, og neglelakkene for eksempel har jeg hørt er innmari gode :)
kristinesside

22.aug.2010 kl.21:12

Jeg har bestilt masse masse fra elf, men mest fra studio og mineral, og har ikke blitt skikkelig skuffa en eneste gang! Mineral og studio gruppene har enda bedre produkter enn de vanlige kategoriene, men bittelitt dyrere. Men det synes ejg ikke gjør noe når det likevel er billig og bra!! Prøv igjen fra studio og mineral :D Jeg har mange tester av elf produkter på bloggen min :)
kimbob

22.aug.2010 kl.21:26

Veldig greit du hadde skrevet dette. Jeg har veldig lyst og prøve noen av produktene til Elf. Men er jo alltid greit og vite litt hva andre syntes om de også :)
¢¾Catharina

22.aug.2010 kl.21:39

jeg har lyst på sminke fra elf:D

kommentere tilbake?
ELISABETH

23.aug.2010 kl.11:53

NIce review ;)
Sv: ja har prøvd det også faktisk, gikk på cerazette, men var ikke fornøyd med de heller. Jeg skal nok aldri tilbake til ppilla, og fikk apparatet her om dagen og må igrunn si jeg er veldig fornøyd :)
AMALIE

23.aug.2010 kl.20:47

åh, jeg vil ha elf sminke. latterlig billig!
mo9q

23.aug.2010 kl.23:44

Sv: Tusen takk for utrolig gode tips:D Nå skal det nok bli has på PCen igjen:D

Utrolig god review:D I like
Skriv en ny kommentar
hits