Ida Wulff sine lepper

20:41 // 30.jun.2010 // Politikk og samfunn // 3 kommentarer

Dette er et tema jeg ikke egentlig har brydd meg så mye om tidligere, men nå leste jeg en artikkel på dagbladet, og nå føler jeg for å uttale meg.

Ida har jo, som sikkert mange vet, tatt restylane i leppene sine. Dette har det jo blitt heftige diskusjoner om i kommentarfeltet hennes, og jeg har kommet frem til en ting: Folk er slemme uansett.

Jeg mener, her har vi en av norges mest poppulære bloggere. Daglig får hun kommentarer om hvor stygg og dum hun er, slik som de andre toppbloggerne også får. Jeg vet at jeg hadde brutt sammen og bare lagt meg i en krok, for mange av de kommentarene er helt forferdelige. Ikke skjønner jeg hvordan noen klarer å skrive så stygge ting.


Bildet er lånt fra Ida Wulff sin blogg.

Ida har gjort noe med det, og hun prøver ikke å skjule det. Det er derfor det er så beundringsverdig, og det er akkurat derfor jeg digger Ida Wulff. Hun prøver ikke å pynte på sannheten, og hun forteller oss at hun ikke er perfekt. Isteden for å si at hun bare har brukt en lip-plumber eller noe slikt, så sier hun det som det er. Hun forteller oss at hun har tatt restylane, hun forteller hvor, hvordan og pris, og hun sier også ingenting om at det er noe folk burde gjøre.

Ingen har noe med det Ida gjør mot seg selv, utenom henne selv. Jeg skjønner ikke hvorfor folk legger seg oppi det hun gjør. Dette betyr ikke på noen måte at jeg støtter det. Men om jeg derimot hadde vært i samme situasjon med tusenvis som hadde sagt hvor stygg jeg var, og hadde økonomien til det, så hadde jeg nok gjort det samme selv.

Nå skal jeg slutte å skrive, ellers blir dette et langt innlegg.

Hva synes du om det Ida Wulff gjør? Hva hadde du gjort om du var i hennes situasjon?

Kommentarer

Liinda

30.jun.2010 kl.23:13

Helt enig. Fatter ikke hvordan det kan plage folk sånn? Det er jo ikke deres problem? Om det er så fælt å se på, så er det jo bare å la vær å gå inn på bloggen? Hvem bruker med vitende vilje tiden sin på å hakke på folk man ikke kjenner over nettet? Det er helt fjernt for meg, lurer skikkelig på hvilke stygge, fete, kvisete shitkids som går inn for sånt. Føler med toppbloggerne på den fronten, bra for dem at de har det godt med bloggpengene sine som hevn! :) Hehe.
Chalten

01.jul.2010 kl.10:16

Jeg liker Ida jeg. Er ikke så ofte jeg leser bloggen, men hun virker absolutt som en av de bedre toppbloggerne. Hun har drøssevis med selvironi og er ganske morsom. At folk finner noe å klage på uansett er ikke overraskende, og når jeg ser alt det slemme er jeg ganske glad for at jeg ikke har tusenvis av slemme lesere.
Aaron

18.jul.2010 kl.20:47

I don't know about the story and have not read the article, but it's good to defend Ida. I have seen her picture when she blogged about her African trip a while ago and always thought she was pretty. It's an individual person's decision to make a change, and one should never criticise and judge harshly something like that. It's true that 'beauty is in the eye of the beholder' and this will always be the truth. I'm proud of you Nora for defending Ida against the bad readers, hug!
Skriv en ny kommentar


Jeg er ei 20 år gammel jente som har kjæreste og katt i Risør. Nå til høsten skal jeg flytte inn til Oslo for å gå på Bjørknes ett år. Bloggen min handler om alt mulig rart, men det går mye i meg, sminke, mote og blogghjelp.


hits