E.L.F. - En tidlig vurdering

15:29 // 27.mai.2010 // Skjønnhet // 5 kommentarer

I dag fikk jeg en pakke fra E.L.F. i posten. Bestilte derifra forrige onsdag, så det har tatt en uke (det var jo pinse). Det er ganske imponerende. Slapp å betale moms og fikk pakken i postkassen, så det var greit. Innpakningen var bare en pappeske, og tingene fløt litt rundt oppi der, men heldigvis var ikke noe av det ødelagt.Har ikke prøvd noe av det over lenger tid siden jeg nettopp fikk det, men jeg har tatt en liten titt på tingene og tenkte jeg skulle skrive litt hva jeg synes. Og bare så dere vet det, jeg er veldig lys i huden, så om jeg mener at fargen var god, så betyr det at den var lys nok.

Blending Eye Brush
Denne imponerte meg. Kvaliteten føles god og den mister ikke hår. I tillegg føles den god og myk. Den ser pen ut også, og det er jo viktig.
Kan kjøpes her.


Hollywood Eyelashes
Disse ser veldig bra ut i boksen, så jeg gleder meg til å prøve de på. Det som jeg tror er bra med disse er "dingsen" man skal bruke til å ta de på med, isteden for pinsett. For meg som absolutt ikke er noe flink med falske øyevipper, tror jeg at det kan bli litt lettere med denne.
Kan kjøpes her.


Healthy Glow Bronzing Powder (farge: Warm Tan)
Dette var egentlig det produktet jeg var mest bekymret for, fordi jeg ikke har brukt bronzer tidligere. Så derfor tenkte jeg egentlig å prøve denne, slik at jeg kunne lære meg teknikker ol. Denne overrasket meg. Det er skimmer i den, men ikke for mye. Likevel er det beste at fargen er veldig lite synlig. Så du skal bruke en del før det synes at du faktisk har sminket deg. Det kan hende at grunnen er min store h&m-børste, men det er det jeg er ute etter. Eneste problemet jeg hadde med denne var at den var veldig sølete å få på børsten, så det var mye som falt i vasken. Men dette kan jo ha med børsten å gjøre...
Kan kjøpes her.


Mineral Eyeshadow Primer (farge: Sheer)
Denne så med første øyekast litt tørr ut i flasken, men så snart jeg prøvde den merket jeg at den ikke var det. Den var god og myk, og var absolutt ikke for mørk, som jeg var bekymret for. Man trenger ikke mye, og den kommer til å holde lenge. Eneste jeg reagerte på var at den føltes litt oljete, men gleder meg til å virkelig få prøvd den.
Kan kjøpes her.


Mineral Infused Face Primer
Denne gledet jeg meg veldig til å få etter å ha lest en test av primere på Kvinneguiden. Den er veldig billig til en primer å være, og jeg hadde vel ikke så høye forhåpninger til den. Men den imponerte veldig. Den føles god og myk, og den ga ingen farge. Gleder meg til å prøve denne med fundation over.
Kan kjøpes her.


Clarifying Pressed Powder (farge: Ivory)
Pudderet var fin i fargen, og virket helt ok. Jeg tok litt på huden og det virket ikke som det dekket veldig mye. Nå gjør ikke det noe siden jeg kjøpte det for å ha over fundation. Pudderputa som følger med er helt ok, men jeg kommer nok ikke til å bruke den. Jeg har en stor ting jeg ble skuffet over med pudderet, og det var boksen den kom i. Den ble ødelagt med en gang jeg åpnet den. Selvom jeg kan klare, med litt arbeid, å lukke den, så synes jeg boksen burde holde ihvertfall et par ganger.
Kan kjøpes her.


Hvis jeg skal prøve å konkludere med noe, så må jeg si at jeg er ganske imponert. Mange av disse tingene (begge primerene og bronzeren) er ting jeg ikke har prøvd før, og jeg skal prøve å lære meg å bruke. Derfor kjøpte jeg det billig, sånn at jeg ikke kaster bort masse penger på "opplæring". Det er ingen tvil at dette er billig sminke, og man har ikke så veldig høye forhåpninger til det. Men jeg føler at det er verdt det, og da spesielt om man klarer å holde verdien av varene lavere enn 200 kroner, slik at man slipper moms.

Har du noen erfaringer med E.L.F.? Prøvd noen andre produkter derifra?

Kommentarer

<3 kristine

27.mai.2010 kl.15:31

har en maskara, øyenskygge, eyeliner og mange koster derfra :)
lineleknesund

27.mai.2010 kl.15:34

Har lyst å bestille derifra :-)
Sigrid

27.mai.2010 kl.17:22

Har fra elf før, bestile en hel haug med varer. Dette var det jeg syntes:

Det var elendig kvalitet på alt (har ikke prøvd primer og kost) utenom waterproof eyeliner som jeg var veldig fornøyd med! Også øyenvippetangen er veldig god! Den brownseren derimot ville jeg holdt meg unna, hvis du ikke har prøvd det før så kan jeg heller anbefal å ta en fra h&m eller noe..

Men skjønner at du gjør dette for å "prøve" deg frem med sminke, men ville bare si min mening om elf. Lykke til, søta :D
Liinda

27.mai.2010 kl.19:29

Kjøpte noe derfra for en stund siden, men fant ut at man stort sett får det man betaler for. Kjøper man noe fra ELF, kan man ikke forvente at det dekker eller sitter. Pudderet jeg kjøpte dekker ikke bittelitt, kabukibørsten røytet noe sinnsykt og øyenskyggene drysser noe helt forferdelig. Det jeg derimot er fornøyd med fra elf, so, jeg kommer til å kjøpe igjen, er "Eye brow kit'et" deres, samt flytende eyeliner og eyeliner-kost. :)
Hilde M

28.mai.2010 kl.09:20

Jeg er superfornøyd med elf og har ingen planer om å slutte å kjøpe det! Det eneste jeg kjøper fra Basic serien er neglelakkene og løsvippene, og så har jeg nesten alt fra Mineral og Studio Line serien :) til daglig bruker jeg studio face primer, studio concealer og highlighter, mineral foundation (warm), mineral glow (bronzed), mineral blush (rose), mineral eyeprimer, mineral eyeshadow (forskjellig), og mineral lipstick (forskjellig, men liker natural nymph og pouty petal). I tillegg elsker jeg mineral eyeliner (black) og Studio Line mineral mascara. På neglene har jeg alt fra Nude til hot pink :) og jeg handler kun hver gang det er et gratis frakt tilbud for det sparer man så utrolig mye på! Og børstene fra elf kan drysse litt i begynnelsen, men det er kun overflødige hårstrå. I tillegg suger de til seg fuktighetskrem og olje fra huden etterhvert som man bruker dem hver dag. Da bruker jeg studio brush shampo og kosten slutter drmed å røyte og i tillegg blir den myk som en katt igjen! Jeg kunne skrevet til det uendlelige her, men jeg anbefaler i alle fall elf til alle jeg kjenner :) reagerer ikke på noe og jeg har veldig følsom og lett irritabel hud! ###
Skriv en ny kommentar


Jeg er ei 20 år gammel jente som har kjæreste og katt i Risør. Nå til høsten skal jeg flytte inn til Oslo for å gå på Bjørknes ett år. Bloggen min handler om alt mulig rart, men det går mye i meg, sminke, mote og blogghjelp.


hits