Inspirasjonsbilde (20. april 2010): Frustrert

21:30 // 20.apr.2010 // Dagens inspirasjonsbilde // 3 kommentarer

I dag har jeg ordnet nytt design på bloggen. Har kranglet skikkelig med det i dag, og det er fremdeles ikke 100%, men nå begynner snart Paradise, så da er det på tide med en pause. Dagens inspirasjonsbilde reflekterer følelsene mine i dag...

Kommentarer

Tina Louise

20.apr.2010 kl.22:38

SV: Du har helt rett! Men jeg er redd det er bortkastet, at dem ikke kommer til å gjøre noe. Og hvis dem hadde fjernet hunden, avlivet den, hva ville skjedd med mine dyr etterpå. Ville barna i såfall blitt så forbannet på meg at de hadde skadet f.eks kattene mine som er ute på egen hånd. Slikt skremmer meg. Men i morgen ringer jeg mattilsynet, så får vi ta det derfra. Takk. (:

Designet ditt ble kjempe fint, kjenner jeg er misunnelig nå ja! Du har virkelig "skills". Elsker Paradise Hotel. :D
Karoline - Delirium.

21.apr.2010 kl.11:59

Kjempe fint design! :)
Driver å strever litt med mitt eget om dagen, og har faktisk hatt lyst på noe lignende som du har! Men nå som jeg så at du har det blir det jo litt teit da:P hehe. Men, blir vel en stund til jeg forandrer det igjen nå..;)
Veldig glad i slike tynne rammer, duse farger og de fontene du har under profilbildet :-)
Nora

21.apr.2010 kl.12:37

Karoline: Takk =) Har holdt på lenge med å finne ut hvordan jeg egentlig ville ha det. Visste sånn ca. hva jeg ville ha, men det var hele tiden noe som ikke stemte. Jeg bryr meg ikke om du lager noe som ligner, det er jo ikke så veldig unikt dette her...
Skriv en ny kommentar


Jeg er ei 20 år gammel jente som har kjæreste og katt i Risør. Nå til høsten skal jeg flytte inn til Oslo for å gå på Bjørknes ett år. Bloggen min handler om alt mulig rart, men det går mye i meg, sminke, mote og blogghjelp.


hits