Nå er det nok avgifter!

Advarsel: Raseriutbrudd! Les DETTE først...

Skal vi ha flere avgifter? Norge er det dyreste landet å bo i, også skal vi betale mer for å kjøre bil. Vi vet jo ikke om CO2 påvirker naturen enda engang! Jævla dumme politikere! Hvorfor kan vi ikke ha forskere som skal styre landet?!?! Isteden har vi middelaldrene menn som ikke gidder å lese, og som ikke bryr seg, for de betaler ikke for å dra noe sted. De burde komme hit jeg bor i ca ett år, uten bil, så kan de se at de ikke kan øke avgiftene slik. For det er greit for de som bor i Oslo. Kan ta buss og tog, selvom det ikke alltid funker like bra. Men vi som bor litt i utkanten har kanskje 4 busser som går om dagen, og hvis de øker det til 6 kan det ikke erstatte bilen. Vi kan ikke ta tog heller, for man må jo bli henta med bil og bli kjørt i en time for å komme til nærmeste by.

IDIOTISKE POLITIKERE! Jeg flytter snart....Hva mener du?

Kommentarer

Ella

17.feb.2010 kl.18:06

Jeg syns at i byer som Bergen, Oslo, Trondheim osv, er det greit. Vi har så utrolig godt kollektivtilbud. Men det er litt annerledes for de på bygden, som nettopp har type en buss daglig :p
Haugesund har også greit nok tilbud, men det er jo avgifter på alt fortiden. har nettopp fått bomstasjoner, og plutselig nå har bussprisen steget.

alltid koselig med en kommentar tilbake
ANNE BORGENVIK

17.feb.2010 kl.22:40

Dumme dumme politikere
Øystein Sandvik

17.feb.2010 kl.22:45

for ein idiot du e :P suck it up, norge e verdens beste land å bo i. Så shuddup okey? ikje var så jævla bortskjemt. Co2 føkke opp, å me må betala litt for detta. Faen,amerika e uland i forhold te oss...
Marita

17.feb.2010 kl.23:03

Du har rett i å vi betaler mye skatt og det kan i blant få en til å rive seg i håret.

Men på den andre siden, så er vi en velferdsstat og mange nyter av godan. Men fortsatt, det finnes da en måte på!!

DET som derimot irriterer meg mer; er at det er mange som utnytter systemet og ikke har en jobb, men får trygd. Nå snakker jeg ikke om de som har funksjonshemininger, men unge som faktisk kan jobbe, men velger å ikke gjøre det.
Nora

17.feb.2010 kl.23:10

Øystein Sandvik: Hvorfor skal vi betale så sinnsykt mye i avgifter på drivstoff når amerikanerne betaler en tredjedel og kjører i STOOOORE biler?! Ja, vi har det godt her, men det finnes grenser for hvor mye vi skal betale.

Jeg vet ikke hva slags utdanning du har, men på språket ville jeg ikke tippe du er en streber. Foreløpig skjer forandringene på jorda akkurat som forskere har regnet ut, for slik har det vært i maaaange år. Jeg sier ikke at vi ikke burde kutte utslippene våre, men det bør gjøres på en annen måte. Jeg vil se at den kollektive transporten fungerer OG kan erstatte bilen før jeg godtar flere avgifter på drivstoff!
Øystein Sandvik

18.feb.2010 kl.08:28

Nora: Who the fuck cares, bare slutt å klag. eg e liksom 15, eg e utdanna som faen
Nora

18.feb.2010 kl.11:57

Øystein Sandvik: Da har du kanskje ikke lært at det kan være andre grunner til at klimaet forandrer seg? Poenget mitt er at det er andre steder man kan redusere CO2 utslippene. Som f.eks produksjon av metall, betong og asfalt. Utslippene til bilene i verden er ingenting i forhold til utslippene fra produksjon. Hvorfor skal Ola Nordmann da betale mye, når værstingene slipper unna? Skal de fattige bli fattigere og de rike bli rikere?
Øystein Sandvik

18.feb.2010 kl.15:09

Nora: Men har du tenkt på utslippene så blir skapt av å produsera biler? Å, ikje bare produsering av biler, men produsering av delane te bilanegir mye utslipp, å detta utslippe blir bare verre å verre siden du bruke bil kver dag. så ja. E ein grunn te at i Italia, så e det så mye foruensing at du ser det i gatå, å dt e pga traffik
Nora

18.feb.2010 kl.20:23

Øystein Sandvik: Selvfølgelig blir det utslipp av å produsere biler. Men det blir også utslipp av å bygge nye hus og bygninger. Jeg er ikke for utslipp, men jeg er mot at vi skal betale mer uten at de kommer med et alternativ. Hvorfor skal de for eksempel ha avgifter på biodiesel? Jeg hadde gledelig byttet, men ikke når det ikke blir noe billigere for meg. Det beste hadde vært om vi kunne samlet karbonen og sendt den ned i bakken igjen. For problemet ligger i at karbonen blir sendt ut i lufta hvor den binder seg med oksygen, dermed blir det til CO2. Jeg tror du mener at jeg ikke synes vi trenger å begrense utslippene. Da har du misforstått. Jeg synes bare at vi ikke skal behøve å betale mer for drivstoffet, fordi vi betaler nok for det fra før av...
Øystein Sandvik

18.feb.2010 kl.20:28

Det e sant, men oljå vare kje for allti. Tror folk burde gå marr, istede. Spare miljøe å lands ressurser. Norge e det lande så e rikast på Norge, å derfor må me spara, for heila verden å oss.
Nora

18.feb.2010 kl.22:10

Øystein Sandvik: Jeg mener at vi ikke engang burde spare. Vi burde finne nye energiressurser. Som sol, vann (hydrogendrevne motorer), etanol ++ Norge burde bruke mer penger på slike ting, men det gjør de jo ikke...
Øystein Sandvik

18.feb.2010 kl.22:14

Nora: har du PMS?
Nora

18.feb.2010 kl.22:22

Øystein Sandvik: Hele tiden...
Øystein Sandvik

18.feb.2010 kl.22:41

Nora: i laik<3
Skriv en ny kommentar


Jeg er ei 20 år gammel jente som har kjæreste og katt i Risør. Nå til høsten skal jeg flytte inn til Oslo for å gå på Bjørknes ett år. Bloggen min handler om alt mulig rart, men det går mye i meg, sminke, mote og blogghjelp.


hits